Kauno „Akropolyje“ pristatyta naujoji „Žalgirio“ komanda (VIDEO) 3

Šeštadienį Kauno „Akropolyje“ tvyrojo šventiška nuotaika – čia ištikimiausi „Žalgirio“ gerbėjai susirinko pamatyti naujosios 2018–2019 metų sezono komandos. Jų laukė ne tik galimybė įsiamžinti su sportininkais nuotraukose, bet ir smagios, rankas miklinančios rungtys bei prizai.

Rugsėjo 8 d. renginio metu su gerbėjais pasisveikinti atvyko tiek komandos senbuviai, tiek prie Kauno ekipos prisijungę nauji Kauno „Žalgirio“ nariai. Itin didelio sirgalių dėmesio sulaukė komandos naujokai, kurių gretose du amerikiečiai Nate‘as Woltersas bei Thomasas Walkupas.

„Buvau daug gero girdėjęs apie Kauno „Žalgirio“ sirgalius ir šiandien tuo galėjau įsitikinti gyvai. Kiekvieną dieną būdamas Kaune jaučiu, kad žmonės čia myli krepšinį. Labai laukiu naujojo sezono, o matydamas, kiek daug dėmesio sulaukėme šiame renginyje, tikiu, kad ir per rungtynes mus palaikys didelė žalių sirgalių minia“, – po pristatymo kalbėjo iš JAV atvykęs naujasis „Žalgirio“ narys Thomasas Walkupas.

Naujos komandos pristatymo šventėje žiūrovus linksmino „Žalgirio“ komandos šokėjos bei aplink besisukiojantis tradicinis klubo simbolis Žalgirinis. Kartu su krepšininkais, gerbėjams pasirodė ir „Žalgirio“ komandos treneriai – Šarūnas Jasikevičius, Darius Maskoliūnas, Tomas Masiulis bei kiti trenerių štabo nariai. Trūko tik Lietuvos rinktinei atstovaujančio Edgaro Ulanovo.

„Visada malonu susitikti su „Žalgirio“ sirgaliais. Kol kas komandos naujokų aikštelėje jie dar nematė, todėl šis renginys – puiki proga susipažinti. Ištikimų gerbėjų parama mums yra labai svarbi, todėl džiaugiamės gausiu jų būriu ir laukiame jų palaikymo jau „Žalgirio“ arenoje“, – teigė Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius.

Gerbėjų dėmesiu apdovanoti žalgiriečiai noriai sutiko kartu nusifotografuoti, dalino autografus bei atsakinėjo į žiūrovų užduotus klausimus.

Draugiškų rungtynių mačas už uždarų durų Kauno „Žalgirio“ laukia jau rytoj, rugsėjo 9 d., rungtynėse su Kėdainių „Nevėžiu“, o ištikimiausi sirgaliai komandą rungtynėse galės išvysti rugsėjo 22 d. „Žalgirio“ arenoje kovojant su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipa.

Komentarai

  1. lukas

    Paulius jankunas turetu atstovauti kedainiu neveziui arba direktorius arba krepsininkas kaip sugalvos geriau kedainiu narys

  2. s
  3. bus daugiau variantu

    Jei ne munfordas bus kitas kaip saras sake ira 5 6 zaidejai ziurimi