#RetroŽalgiris: viktorina su Kauno „Žalgirio“ legenda Tanoka Beardu 7

Kartu su prasidėjusiu naujuoju „Betsafe–LKL“ sezonu „Žalgiris TV“ pristato atsinaujinusią laidų rubriką #RetroŽalgiris. Šioje rubrikoje buvę ir esami Kauno „Žalgirio“ komandos žaidėjai dalijasi prisiminimais iš praėjusiame dešimtmetyje vykusių rungtynių.

Šį kartą „Žalgiris TV“ siūlo grįžti į praeitį ir žvilgtelėti į istorinį klubo vaizdo įrašų archyvą, kur 2004 m. laidoje „Ntelekto taikluoliai“ svečiavosi legendinis Tanoka Beardas. Vienas naudingiausių visų laikų „Žalgirio“ legionierių dalyvavo viktorinoje ir atsakinėjo į klausimus ne tik apie krepšinį, bet ir apie geografiją bei prezidentus.

T.Beardas Kauno „Žalgiryje“ praleido 5 metus, per kuriuos spėjo didelėmis raidėmis įrašyti savo vardą į klubo istoriją. Buvęs „Žalgirio“ kapitonas keturis kartus tapo Lietuvos čempionu ir net 3 kartus buvo išrinktas naudingiausiu LKL krepšininku.

Iki šiol gyvuoja ir T.Beardo pasiektas Eurolygos naudingumo rekordas – 2004 m. sausį rungtynėse su Bolonijos „Skipper“ jis surinko 63 naudingumo balus. Taip pat buvęs Kauno „Žalgirio“ legionierius yra užfiksavęs tokius rezultatus, kaip 25 atkovoti kamuoliai prieš tuometinį Vilniaus „Lietuvos Rytą“ bei 40 pelnytų taškų žaidžiant prieš Ventspilio „Ventspils“ klubą.

Komentarai

  1. Almantas

    Sitas buvo tikrai geras.

  2. ....

    Kaip šauniai sugalvota su šita rubrika. Labai smagu prisimint Tanoką, man jis vienas iš mėgstamiausių visų laikų žalgiriečių.

  3. Aha

    Manau daugelis šitą kovotoja norėtų vėl Kaune pamatyt. Gal kokią marškinėlių iškėlimo ceremoniją prieš rungtynes būtų galima padaryt. Pats parašė Žalgirio instagrame kad mielai atvažiuotų :)

  4. Fanas

    Vienas geriausiu, jei ne pats geriausias legionierius buvo.. Gerb P. Motiejunai, pamastykit apie sio zaidejo marskineliu iskelimo ceremonija!!!

  5. vaidas

    vienas zalgirio legioneriu zalgirio istorijoje tikas zalgirietis

  6. vaidas

    vienas geriausiu legionerio zalgirio istorija,tikras zalgirietis galetu sio zaidejo marskineliu iskelimo ceremonija ,tikrai vertas uz viska ka klubui dave.

  7. zzz

    Tanoką į Kauną ! ! ! !