#TimeOutŽalgiris. Pirmųjų Eurolygos rungtynių aistros, įžymybės ir kitos pramogos 0

Praėjusį penktadienį įvykusios pirmosios naujojo Eurolygos sezono rungtynės į „Žalgirio“ areną sukvietė daugiatūkstantinę sirgalių minią.

Šventiška ir energinga pirmųjų Eurolygos rungtynių Kaune atmosfera bei dvikovos užkulisiai užfiksuoti „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #TimeOutŽalgiris pirmoje sezono serijoje.

Laidos vedėja Dalia Belickaitė rungtynių metu arenoje sutiko TV laidų vedėjus bei keliautojus Martyną Starkų ir Vytarą Radzevičių. Įžymybės pasakojo apie tai, dėl ko norisi sugrįžti į rungtynes „Žalgirio“ arenoje.

„Čia yra puiki atmosfera ir arenoje vyksta šventė. Labai didelė šventė. Jūs Kaune mokate sukurti šventę. Stebuklas būti čia, – apie rungtynių atmosferą kalbėjo M.Starkus ir V.Radzevičius.

Arenoje svečiavęsis didžiulio populiarumo sulaukusio dokumentinio filmo „Kita svajonių komanda“ ir Lietuvos kino filmų salėse rodomo filmo „Tarp pilkų debesų“ režisierius Marius Markevičius atmosferą Kaune lyginio su NBA rungtynėmis.

„Žalgirio“ arenoje – neįtikėtina atmosfera. Čia netgi geriau nei NBA rungtynėse. Užaugau Los Andžele, tad lankydavausi „Lakers“ rungtynėse, bet „Žalgirio“ arenoje jausmas nepakartojamas. Čia daugiau energijos. Jaučiu didesnį patriotiškumą, ryšį su Lietuva“, – kalbėjo lietuviškų šaknų turintis M.Markevičius.

Arenoje pirmą kartą apsilankę sirgaliai tapo „Žalgirio“ klubo organizuojamos #MANOPIRMAS akcijos dalyviais. Kiekvienam pirmąjį sykį arenoje apsilankiusiam rungtynių žiūrovui atiteko specialus dovanų krepšelis.

Kiti, ne pirmą kartą arenoje apsilankę ir kalbinti sirgaliai, #TimeOutŽalgiris laidoje dalijosi mintimis apie savo pirmą kartą „Žalgirio“ arenoje ar Kauno sporto halėje.

Komentarai