#DėmesysEurolygai. „Real“ žaidimu sužavėtas E.Ulanovas: „Jų puolimo skaičiai – įspūdingi“ 0

Kauno „Žalgiris“ jau penktadienį savų žiūrovų akivaizdoje stos į kovą su Eurolygos čempionų titulą ginančiais Madrido „Real“ krepšininkais.

Eurolygos ir Ispanijos trofėjais praėjusį sezoną uždaręs karališkasis Madrido klubas stabdžių neįjungė ir šiemet. Pablo Laso auklėtiniai demonstruoja geriausią puolimą tarp visų 16-os Eurolygos komandų ir vis dar nėra patyrę pralaimėjimo kartėlio – 4 pergalės Eurolygoje ir 6 Ispanijoje.

Prieš laukiantį sudėtingą iššūkį savo mintimis „Žalgiris TV“ laidų rubrikoje #DėmesysEurolygai pasidalino žalgirietis Edgaras Ulanovas.

„Apie būsimų varžovų lygį rodo jų rezultatai, jie kol kas žengia be pralaimėjimų šį sezoną bei rodo įspūdingus skaičius puolime. Praėjusį sezoną namuose „Real“ komandai pralaimėjome labai skaudžiai, tad esame ištroškę revanšo ir laukiame pirmosios pergalės „Žalgirio“ arenoje šio sezono Eurolygos kovose“, – kalbėjo puolėjas.

Lietuvos čempionų krepšininkas taip pat išskyrė esmines detales, kurias, norint pakovoti dėl pirmosios Eurolygos pergalės „Žalgirio“ arenoje, bus privaloma įgyvendinti.

„Laukia daug darbo. Rungtynių baigtį gali nulemti mažos detalės. Negalėsime nė sekundės atsipalaiduoti, nes tai labai talentinga komanda. Privalome išlikti susikoncentravę, rodyti maksimalias pastangas ir kuo labiau apsunkinti varžovams gyvenimą“, – kalbėjo E.Ulanovas.

Kauno „Žalgirio“ ir Madrido „Real“ rungtynės jau lapkričio 2 dieną įvyks su sausakimšomis tribūnomis mačui pasiruošusioje Žalgirio“ arenoje. Ginčo kamuolys bus išmestas 20.00 val.

Pramogu_planas_2018-11-02

Komentarai