T.Walkupas įvertino savo bei komandos draugų kostiumus Helovino vakarėlyje (VIDEO) 0

Spalio 31-ąją pasaulyje švenčiamą populiarią persirengėlių Helovino šventę dalis Kauno „Žalgirio“ komandos krepšininkų kartu su šeimomis paminėjo prieš kelias dienas pasipuošdami itin išradingai.

Apie tai su „Žalgiris TV“ kalbėjo amerikietis Thomasas Walkupas, kuris pasidalijo įspūdžiais apie komandos draugų bei savo kostiumus.

„Žaliojo žmogaus“ apdaras su manimi kartu atkeliavo tiesiai iš JAV. Jį atsivežiau čia į Lietuvą, – apie savo išskirtinai atrodžiusi kostiumą kalbėjo T.Walkupas. – Tiesiog pasiruošiau tai progai, jeigu būtų bendras komandos vakarėlis. Jau buvau pasiruošęs. Buvo labai smagu būti su kitais žalgiriečiais ir leisti laiką už aikštelės ribų.“

Ne tik žalgiriečiai, bet ir jų antrosios pusės bei atžalos ar net naminiai gyvūnėliai dalyvavo šventėje persirengėlių kostiumuose. T.Walkupas turėjo ir savo favoritą-persirengėlį vakaro metu.

„Žinoma, kad geriausias kostiumas buvo Aarono White‘o, kuris buvo apsirengęs TV serialo „Game of Thrones“ Johno Snow personažo kostiumu, – teigė T.Walkupas. – Aaronas labai pataikė su peruku.“

„Žalgiris TV“ Helovino reportaže sužinosite žalgiriečio nuomonę ir apie kitų savo komandos draugų kostiumus.

Komentarai