„Žalgirio“ balsas A.Žiurauskas: „Pirmas kartas „Žalgirio“ rungtynėse man padėjo nugalėti baimę“ 0

Kauno „Žalgirio“ komanda tęsia projekto #MANOPIRMAS įgyvendinimą bei dalinasi žinomų žmonių pirmaisiais kartais stebint tituluočiausios Lietuvos krepšinio komandos rungtynes gyvai Kaune.

Ilgametis „Žalgirio“ balsas Andrius Žiurauskas savo pirmąjį kartą patyrė netikėtai gavęs pasiūlymą tapti komandos pranešėju dar tuometinėje Kauno sporto halėje.

„Tai buvo atsitiktinumas, nes mano vietoje turėjo būti šviesaus atminimo Valdis Aleksaitis. Jam negalėjus, manęs paprašė jį pavaduoti. Atėjau prisižiūrėjęs įvairiausių laidų, galvojau, kaip čia pristatinėti „Žalgirį“. Nepamenu, su kuo žalgiriečiai kovojo, atmintyje tik pilna Kauno sporto halė. Buvo daug baimės, tačau žengus į aikštelės vidurį, matant publikos reakciją, įgavau antrą kvėpavimą. Net ir pasibaigus rungtynėms, ilgai dar buvau šoke, totalioje įtampoje. Pirmas kartas su „Žalgiriu“ man buvo baimė, o po to vien tik didžiulis palengvėjimas“, – savo pirmąjį kartą nupasakojo išskirtiniu pranešėjo stiliumi išsiskiriantis aktorius.

Daugelyje „Žalgirio“ namų rungtynių metu krepšinio sirgalius susitikimų pradžioje pasveikinantis A.Žiurauskas sunkiai rinko žodžius, kuomet ėmė pasakoti, kokias emocijas „Žalgirio“ arenoje patiria čia susirinkę gerbėjai.

„Būti krepšinio arenoje yra didžiulė dovana. Jei tau patinka „Žalgiris“, jei širdyje esi nors kiek žaliai-baltas – kyla klausimas, kaip dar nesi buvęs krepšinio šventovėje? „Žalgirio“ arenoje ne šiurpuliukai laksto, o tiesiog bangos eina per kūną. Būti prie televizoriaus – viena, visai kas kita gyvai išreikšti savo emocijas. Tos emocijos yra nesuvaidintos, tad jas sunku nupasakoti. Kiekvienas tai privalo patirti“, – emocingai kalbėjo A.Žiurauskas.

Viso sezono metu savo pirmaisiais kartais, lankantis „Žalgirio“ namų rungtynėse, dalinsis įvairios Lietuvos įžymybės, sirgaliai bei patys krepšininkai. Pirmą kartą „Žalgirio“ arenoje apsilankę gerbėjai galės įsigyti #MANOPIRMAS rinkinį, rinksis į bendrus susitikimus, kuriuose galės užmegzti naujas pažintis ir kartu susipažinti su dar iki šiol rungtynėse neaplankyta „Žalgirio“ arena bei išbandyti rungtynių metu laukiančias pramogas.

Komentarai