N.Woltersas „Žalgirio radijui“ – apie draugystę su G.Antetokounmpo, hobį ir mėgstamą serialą 0

Tradicinėje „Žalgirio radijo“ rubrikoje „Užribis“ šį antradienį svečiavosi rezultatyviausias Kauno „Žalgirio“ žaidėjas Eurolygoje Nate‘as Woltersas.

Paklaustas, ką žino apie Kauną ir Lietuvą, amerikietis neslėpė jog didelio žinių bagažo apie mūsų miestą ir šalį neturi.

„Prieš žalgiriečius „Žalgirio“ arenoje kartą žaidžiau prieš porą sezonų, atvykdamas apie miestą žinojau tikrai nedaug, tačiau galiu pasakyti, jog Lietuva labai myli krepšinį, turi puikius krepšinio sirgalius, gerą krepšinio organizaciją, trenerius“, – pasakojo žalgirietis.

2013-uosius metus N.Woltersas laiko kaip vienus iš įsimintiniausių. Tuomet amerikietis, rungtyniaudamas Pietų Dakotos „Jackrabbits“ koledžo komandoje, per vienerias rungtynes įmetė net 53 taškus.

„Atsimenu šias rungtynes.  Antroje žaidimo pusėje perkeltine prasme buvau „užsidegęs“. Tai buvo puiki pergalė, kadangi tą sezoną buvome pralaimėję nemažai rungtynių. Kalbant apie įmestus taškus tai yra įsimintiniausias žaidimo momentas. Per karjerą nebuvau net priartėjęs prie tokio įmestų taškų skaičiaus. Arčiausiai to buvau mokykloje, kuomet sugebėjau įmesti 39 taškus“, – pasakojo krepšininkas.

Paklaustas apie palaikomus ryšius su NBA žaidėjais, žalgirietis atsakė, jog daugiausiai bendrauja su buvusiais komandos draugais iš Milvokio „Bucks“ ekipos, kurioje rungtyniavo 2013–2015 metais. Vienas iš jų, Giannis Antetokounmpo, kuris kaip ir N.Woltersas NBA naujokų biržoje buvo pašauktas Milvokio ekipos 2013-aisiais.

„Užribio“ laidos svečias taip pat papasakojo apie savo silpnybę, hobį, pasiruošimą rungtynėms bei parekomendavo mėgstamiausią serialą.


„Žalgirio radijas“ eteryje – kiekvieną darbo dieną, nuo 15 iki 16 val. Radijo stoties „Kelyje“ eteryje Kauno regione (105,9 FM) bei internetu: www.bit.ly/ZalgirioRadijas.

Sekite mus:

http://facebook.com/zalgirioradijas
http://instagram.com/zalgirioradijas
http://mixcloud.com/zalgirioradijas

Komentarai