A.Kavaliauskas: „Gynyboje turime tikrai geras atkarpas“ 17

Ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai išvyks į Vokietijos miestą Miuncheną, kuriame penktadienį susitiks su Miuncheno „Bayern“ klubu.

Belaukiant susitikimo, mintimis su „Žalgiris TV“ laidų rubrika #DėmesysEurolygai dalijosi vidurio puolėjas Antanas Kavaliauskas, dėl traumos praleidęs savaitgalį „Žalgirio“ arenoje vykusį susitikimą su Vilniaus „Ryto“ komanda.

„Žiūrėsime, ką pasakys gydytojai. Manau, kad trečiadienį jau treniruosiuosi su komanda. Sveikstame, darome terapiją. Turėjome porą laisvų dienų. Nežaidžiau rungtynėse su „Rytu“ – visa tai turėtų padėti“, – antradienį kalbėjo aukštaūgis.

Prie dviejų iš eilės Eurolygoje iškovotų pergalių žalgiriečiai sekmadienį dar pridėjo ir laimėjimą vietiniame fronte – „Žalgirio“ arenoje buvo įveiktas Vilniaus „Rytas“. Šiose rungtynėse A.Kavaliauskas negalėjo padėti savo komandai, todėl įvykius turėjo stebėti iš šalies.

„Pradėjome žaisti geriau. Gynyboje turėjome tikrai geras atkarpas. Tai mums tikrai padėjo laimėti. Komanda žaidė tikrai gražų žaidimą, teko žiūrėti viską nuo suoliuko, – kalbėjo A.Kavaliauskas. – Nedažnai taip tenka stebėti rungtynes, bet kai žiūri, viską matai. Tuo pačiu buvo sunku nepadėti komandai. Norėjosi eiti į aikštelę, ypatingai, kai buvo tas susistumdymas, bet ką padarysi.“

Vokietijoje „Žalgiris“ susitiks su varžovu, kuris Eurolygoje turi lygiai tokį pat pergalių ir pralaimėjimų balansą kaip ir kauniečiai (5-6). Prieš kelionę į Vokietiją A.Kavaliauskas kalbėjo apie tai, kaip komanda ruošiasi dvikovai.

„Ruošiamės rungtynėms, analizuosime varžovų žaidimą. Treneriai yra parengę planą, kurio daugmaž reiks laikytis rungtynių metu. Reikės ten vykti ir kovoti“, – aiškino žaidėjas.

Komentarai

  1. Darius

    Mergaitė, kuri čia deda naujienas, galėtų truputuką pagalvoti apie tai, kas yra tikrai svarbu ir įdomu, o ne skirti dėmesį ir užteršti mylimos komandos tinklalapį visokiais neaiškiais pasiplepėjimais su neaišku kokiomis žmogystomis, pakviestomis iš pvz xfaktorių. Suprask, mergaite, tai niekam neįdomu. Mes čia ateiname sužinoti, kaip gyvena, kaip sekasi Žalgirio komandai. Kodėl nežaidžia, kas nutiko traumuotiems žaidėjams, kokio sudėtingumo traumos, kada tikėtis grįžtant į aikštelę ? Negi sunku parašyti esminius dalykus ? Kaip jaučiasi Woltersas ? Ar jau žais Jankūnas, Kavaliauskas, White ? Nu gerai, Kavaliauską pakalbino, ačiū, o kiti kaip ?

  2. ponai

    manau ne viską reikia išpasakoti apie komandos būklę, turi būti ir tam tikros paslaptys, nes apie tai nori žinoti priešininkai ir tam rengiasi. todėl nepalakyčiau per didelio atviravimo, čia irgi žaidimas.

  3. Marius

    Dariau, o nemanai, kad tam yra priežastis. Kuo mažiau varžovai žino kokiai sudėčiai ruoštis tuo geriau. Neabejoju, kad Šaras šitus dalykus sužiūri.

  4. Darius

    Tas paslaptis noriai skelbia visi bd i

  5. Darius

    Tas paslaptis skelbia visi be isimties didesni portalai, pvz 15 min paskelbe, kad 4 zalgirieciai nesitreniruoja, kada jie treniruosis ir kada planuoja zaisti. Informacija, jei slapta, nuteka visiems i kaire ir i desine, tik cia rasineja apie Kaledu senelius ir xfaktorius. Kazkoks krepsinio pasaulyjeee analogas sitas Zalgirio portalas.

  6. Darius

    Basketnews.lt praneša, kad mažiausiai dvejonių kyla dėl Pauliaus Jankūno (įplyšęs vidinis užtvaros raumuo) ir Aarono White’o (blauzdos sumušimas). Skelbiama, kad ketvirtadienį jie turėtų išvykti į Miuncheną.

    Tuo tarpu kairę čiurną principiniame mūšyje su „Rytu“ susižeidusio N.Wolterso situacija gali paaiškėti tik paskutinę minutę – skrydžio rytą arba po vakarinės treniruotės trečiadienį.

    A.Kavaliauskas gydosi pilvo raumens patempimą, sportuoja individualiai, ir jo situacija dar taip pat neaiški.

    Tai va. Anokios cia paslaptys

  7. Darius

    Bayern“ su „Žalgiriu“ taip pat kovos ne stipriausios sudėties. Čiurnos traumą patyrė ir dvikovą praleis centras Devinas Bookeris, kuris šį sezoną Eurolygos per vidutiniškai 22 minutes pelno po 8,6 taško, atkovoja po 3,9 kamuolio ir atlieka po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

    Pasirodo ir musu snipai spionai kai ka issiaiskino apie vokiecius. O ta mergaite, kur Kaledu eglutes cia deda ir snieguoles, jei jau taip slepia visa info, tai turiu pasiulyma – rasyk, kad visi 4 nezais ir tada vokieciai patikes. O mes tik plest ir 3 is tu 4 ileidziam i starto penketa. Po tokio virazo pergale vokieciai matys kaip savo ausis

  8. krepsinis.net

    turimas rezervas kurio proverzio zalgiris dar laukia turima omeni waltona

  9. zalgiris

    o tai kaip sugebejo kavaliauskas pilvo raumeni pasitempti ar ant treniruokliu pasitempe

  10. zalgiris

    na svarbu kad zaistu jankunas white kavaliauskas gali ir praleist runktynes na svarbu kaip nors istraukti pergale

  11. zalgiris

    na jei nezaistu woltersas tai reiketu kitu kad suzaistu pagal savo galimybes kaip leo walton

  12. reverzas waltonas

    lieka neaisku ar ispudinga sezona turintis woltersas su ciurnos trauma runktyniaus Miunchene taciau jeigu zalgirio lyderis zaisti negaletu kaunieciams labai reikes didesnio waltono indelio

  13. Darius

    As manau, kad jei Woltersas nuspres nezaisti, prie jo tikrai nebus galima prikibti, nes ciurna per kelias dienas jam pilnai neisgys, tai sprendima zaisti ar ne, lems kiti dalykai, ty noras ir vyriskumas, atsidavimas komandiniam reikalui. Woltersas ziauriai reikalingas, jis yra siu metu Zalgirio atradimas Nr 1, bet kiti 2 izaidejai Waltonas analogiskai yra nusivylimas Nr1, o Westermanas nusivylimas Nr2. Bet jei Westermano isigijimas logiskas, tai Woltono buvo didziule rizika. Ka jie tikejosi gauti ? Nezaides Europoje, neragaves tikro krepsinio su zilais vyrais ir vis tiek nupirko tokia kate maise. Is 3 izaideju prasove su 2. O dabar jau reikia stebuklo, kad tie 2 imtu ir pradetu zaisti, nes pagrindinis iskrito.

  14. pritarta

    kad reikes pasitempti didelem pastangom o kaip saras sake dar laukiam leo waltono isovimo beto saras sake kad westermanas dar jaucia nugaros skausmus dar ne vienu geru runktyniu nesuzaide zalgirio arenoi kai tik isbega ant parketo daros neramu kad ir pavadovauja komandai bet trumpi perdavimai privercia klysti

  15. Darius

    Mergaite, negi taip sunku cia mums parasyti, kad dvikovoje su „Bayern“ nepadės pagrindinis įžaidėjas Nate’as Woltersas bei Antanas Kavaliauskas ? Visi aplinkui sia zinia jau paskelbe, tik zalgiris.lt laiko paslaptyje, kad varzovai nesuzinotu ? Cirkas.

  16. Kiek

    Žinau tai ne mergaitė deda naujienas bet reikia kažką ir vaikučiams įdėti

  17. kaunas

    nepergyvenkit saras sugalvos ka nors ne tokius aplosdavo