Kauno „Žalgiris“ pradeda bendradarbiavimą su „Perkūno“ krepšinio mokykla 0

Nuo sezono pradžios jaunimo ugdymo programą stiprinantis Kauno „Žalgiris“ užmezgė bendradarbiavimą su dar viena jaunųjų krepšininkų kalve Kauno mieste – krepšinio mokykla „Perkūnas“.

Šį sezoną „Žalgirio“ vėliavą krepšinio aikštelėse neša ne tik pagrindinė vyrų komanda ar Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) žaidžianti dublerių ekipa, tačiau ir Regionų krepšinio lygoje (RKL) rungtyniaujantys „Žalgiris-3“ krepšininkai bei moksleivių lygoje kovojantys „Žalgirio“ krepšinio mokyklos auklėtiniai.

Norint dar labiau sutelkti bei stiprinti jaunųjų kauniečių ugdymo procesą, buvo nuspręsta pradėti bendrus darbus ir su „Perkūno“ krepšinio mokykla.

„Esame maloniai nustebinti tuo, kaip veikia pradėtas darbas ir kaip pastaruoju metu yra ugdomi jaunieji krepšininkai. Itin džiugu, kad prie mūsų tikslo sistemingai ugdyti žaidėjus, išleisti juos į platesnius vandenius, nori prisidėti ir kitos mokyklos. Tai yra didžiulis įvertinimas ir pasisekimas“, – naujų partnerių prisijungimą komentavo „Žalgirio“ sporto direktorius Robertas Javtokas.

„Perkūno“ krepšinio mokyklos direktorius Rimas Navickas išskyrė bendrų tikslų siekimą.

„Mūsų ir „Žalgirio“ organizacijos tikslas vienas – sudaryti kuo geresnes sąlygas jauniesiems krepšininkams, skiepyti jiems reikalingas vertybes bei nukreipti tinkama linkme. Tai padaryti kur kas lengviau ne vieniems, todėl džiaugiamės turėdami galimybę išvien dirbti su „Žalgiriu“. Tik drauge, besidalindami savo patirtimi, galime pasiekti Kaunui reikalingų rezultatų“, – teigė R.Navickas.

Įdomu tai, kad „Perkūno“ ir „Žalgirio“ krepšinio mokyklos jau šeštadienį (kovo 9 dieną) susigrums Moksleivių krepšinio lygos Jaunimo taurės (iki 19 metų) pusfinalyje dėl vietos didžiajame finale.

Jaunimo taurės finalinis ketvertas šeštadienį bei sekmadienį vyks Kauno „Žalgirio“ treniruočių centre (Naglio g. 4A, Petrašiūnuose).

Komentarai