Kauno „Žalgirio“ talentų konkursas pasiekė finišo tiesiąją 1

Kauno „Žalgirio“ klubas sezono pradžioje paskelbė talentų konkursą, kuriame ieškojo unikalių ir entuziastingų asmenų ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Atrinkti talentai savo pasirodymus atliko per „Betsafe–LKL“ rungtynių didžiąsias pertraukas, o dabar atėjo metas konkurso finišui, todėl jau nuo šio šeštadienio galėsite atiduoti savo balsą už labiausiai patikusį pasirodymą „Žalgirio“ Instagram platformoje. Laimėjusi grupė turės unikalią galimybę atlikti pasirodymą Eurolygos rungtynėse „Žalgirio“ arenoje.

„Žalgirio“ talentų konkurso kovos prasidėjo lapkričio 18-ąją, o „Žalgirio“ arenos lankytojams savo pasirodymą pirmosios atliko sporto mokyklos „Startas“ meninės gimnastikos atstovės. Gimnastės per savo pasirodymą ne tik parodė lankstumą, meninės gimnastikos techniką, bet ir perteikė emociją, naudodamos lankus, kamuolius ir kaspinus.

Gruodžio 23 d. rungtynėse su Utenos „Juventus“ per ilgąją pertrauką pasirodė smuikininkų duetas iš Kauno „DuoViola“. Smuikininkai atliko legenda tapusio atlikėjo „Avicii“ improvizuotą kūrinį „Wake Me Up“ bei kalėdinį laikotarpį simbolizuojančią „All I Want for Christmas is You“ dainos improvizaciją.

„Kidy Tour“ Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalio ilgosios pertraukos metu pasirodė „Demo Vaikų Mados Teatras“, kuris atliko skirtingų vaikų amžiaus grupių pasirodymus: gatvės šokiams atsidavusios merginos, rokenrole paskendusios mergaitės ir mažosios meškutės.

Talentų konkurso kovas užbaigs šokių studija „RED“, kurie pasirodys jau rytoj, kovo 16-ąją, per „Žalgirio“ arenoje vyksiantį Kauno „Žalgirio“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ susitikimą. „RED“ studija savo pasirodymus atlieka ne tik didžiuosiuose Lietuvos miestuose, bet taip pat dalyvauja konkursuose už Lietuvos ribų ir yra tapę Lietuvos atstovais pasaulio čempionate.

Kviečiame nuo šeštadienio 13 val. atiduoti savo balsą pirmajame talentų pusfinalyje „BC Žalgiris Kaunas“ Instagram Stories apklausoje už labiau patikusį pasirodymą: sporto mokyklos „Startas“ gimnastes ar smuikininkus „DuoViola“. Antrasis pusfinalis, kuriame kovos „Demo Vaikų Mados Teatras“ ir šokių studija „RED“, prasidės sekmadienį nuo 13 val., o finalinis balsavimas vyks pirmadienį nuo 13 val. iki antradienio 13 val.

Konkurso nugalėtojas savo pasirodymą atliks sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje per kovo 22 d. Eurolygos rungtynes su Stambulo „Daruššafaka“.

Komentarai

  1. Valdas

    2