„ORLEN Lietuva” ir 2019 metais išlieka pagrindine „Žalgirio“ rėmėja 2

Akcinė bendrovė „ORLEN Lietuva“ savo paramos programoje 2019 metams išliko dėmesinga sportui – vienintelė naftos perdirbimo produktų bendrovė Baltijos šalyse ir Kauno „Žalgiris“ praėjusią savaitę pasirašė bendradarbiavimo sutartį dar vieneriems metams.

Krepšinio klubo „Žalgiris“ pagrindine rėmėja AB „ORLEN Lietuva“ tapo 2018 m. pavasarį. Sulaukusi stiprių partnerių palaikymo, krepšinio komanda jiems atsidėkojo pergalėmis: Eurolygos finalo ketverte užėmė trečiąją vietą, o Lietuvos krepšinio lygoje 20-ąjį kartą iškovojo čempionų titulą.

„Krepšinis yra įaugęs į mūsų tautos kraują. Ši sporto šaka vienija jau ne vieną lietuvių kartą, – teigė akcinės bendrovės „ORLEN Lietuva“ generalinis direktorius Michal Rudnicki. – Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su pačiu seniausiu šalyje ir daugiausiai titulų pelniusiu krepšinio klubu. Be abejonės, mes tikime šios komandos jėga ir linkime siekti pačių skambiausių pergalių.“

Praėjusį penktadienį daugiau nei 100 „ORLEN Lietuva“ darbuotojų lankėsi „Žalgirio“ arenoje ir stebėjo pergalingas žalgiriečių rungtynes Eurolygoje.

„Bendrų veiklų suradimas su stipriausiomis Lietuvos verslo įmonėmis yra viena mūsų organizacijos siekiamybių. Labai džiaugiamės praėjusį sezoną prasidėjusiu bendradarbiavimu su „ORLEN Lietuva“ ir šios draugystės pratęsimu. Dirbdami kartu mes galime siekti kuo aukščiausių tikslų“, – pabrėžė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Akcinė bendrovė „ORLEN Lietuva“ yra viena žinomiausių ir itin didelę įtaką Lietuvos ekonomikai darančių kompanijų. Įmonės istorijoje – eilė verslo apdovanojimų, bylojančių tarptautinį jos veiklos ir gaminamos produkcijos pripažinimą.

Didžiausia šalies mokesčių mokėtoja, taip pat bendrovė pagal pajamas ir viena stambiausių eksportuotojų daug dėmesio skiria sporto, kultūros, švietimo ir įvairių socialinių projektų rėmimui tiek nacionaliniu mastu, tiek bendruomenėje, kurioje yra įsikūrusi.

Komentarai

  1. justas

    jauciu kitas sezonas zalgiriui bus topinis.Zaidejai bus apsitryne,sistema aishki plius pora nauju ……..Zalgiris tai LIETUVA.

  2. svecias

    labai istikro truksta papildomu vietu arenoje, sold out buna pries menesi jau ir i daug rungtyniu nesigavo papult nors ir buvo planuota