Vienuoliktajame „Žalgirio“ 3×3 turnyre – dėmesys integruotam krepšiniui (tęsiasi dalyvių registracija) 0

3840x530

Gegužės 5-ąją žalgiriečiai visus sporto mylėtojus kvies praleisti dieną Nemuno saloje šalia „Žalgirio“ arenos vyksiančiame 3×3 turnyre. Socialinę atsakomybę skatinantis Kauno „Žalgiris“ į pagalbą pasitelkė tarptautinę audito, mokesčių ir verslo konsultacijų bendrovę KPMG, kuri tapo viso 3×3 turnyro globėja.

Turnyro globėjai žiūrovus ir vėl sukvies į parodomąsias integruoto krepšinio rungtynes. Praėjusiais metais vienu ryškiausių turnyro akcentu tapusiame mače marškinėlius užsivilko krepšinio legendos Tomas Masiulis, Darius Sirtautas ir Vidas Ginevičius, į KPMG iniciatyva įruoštą specialią aikštelę taip pat išbėgo „Žalgiris TV“ laidų vedėja Dalia Belickaitė.

„KPMG jau daugelį metų organizuoja socialinės atsakomybės veiklas, o bendradarbiavimas šiame projekte suteikė progą dar labiau jas išplėsti, – sako KPMG direktorius Rokas Kasperavičius. – Norime, kad ši diena būtų tikra sporto ir gerų emocijų šventė tiek sveikiesiems, tiek neįgaliesiems. O aktyvus gyvenimo būdas svarbus kiekvienam iš mūsų, todėl džiaugiamės, kad šis smagus renginys skatina judėti, varžytis ir nesustoti.“

Itin didžiulį dėmesį neįgaliųjų sportui skirianti KPMG turnyro metu įkurs specialią integruoto sporto aikštelę, kurioje sužibės ne tik žinomi „Žalgirio“ veidai, bet ir cerebriniu paralyžiumi sergantys neįgalieji.

Jau 11-asis Kauno „Žalgirio“ organizuojamas 3×3 turnyras kviečia krepšinio bei futbolo entuziastus kautis dėl geriausiųjų vardo ir puikių prizų.

Komandų registracija į krepšinio ir futbolo varžybas vyks iki balandžio 23 d., tačiau apsisprendę dalyvauti turnyre turėtų suskubti, nes nuo balandžio 18 d. kils dalyvio mokestis.

Visą dieną truksiančioje šventėje taip pat apsilankys ir kasmet dalyvius nudžiuginantys „Žalgirio“ krepšinio komandos vyrai. Žalgiriečiai ne tik apdovanos geriausias komandas, tačiau ir patys sudalyvaus įvairiose rungtyse, kuriose pirštinę krepšininkams galės mesti kiekvienas norintis.

Komentarai