Prasidėjo registracija į Eurolygos lygio „Žalgiris Professional Camp“ stovyklą (VIDEO) 0

Kauno „Žalgiris“ antrą vasarą paeiliui savo treniruočių bazėje organizuoja išskirtinę krepšinio stovyklą profesionaliems žaidėjams nuo 16 metų.

Nuo liepos 29 dienos iki rugpjūčio 10-osios stovyklos dalyviai treniruosis tokiomis pačiomis sąlygomis kaip Eurolygoje rungtyniaujantys krepšininkai, o juos prižiūrės „Žalgirio“ sistemos treneriai Tomas Masiulis, Mantas Šernius, Darius Sirtautas ir kiti. Fiziniu pasirengimu rūpinsis žalgiriečius sezonui ruošiantys treneriai Justinas Grainys ir Nerijus Navickas.

„Žalgirio“ fizinio rengimo treneris J.Grainys teigė, jog stovykloje krepšininkai ne tik tobulina savo įgūdžius ar ruošia kūną sezonui, tačiau ir sužino smulkius, bet itin svarbius elementus, kurie padeda žalgiriečiams rungtyniauti aukščiausiame lygyje.

„Šiais metais atsižvelgėme į pastabas, kurias išsakė praėjusios stovyklos dalyviai – šįkart užsiėmimai prasidės savaite vėliau. Daugelis žaidėjų stovyklos metu ruošiasi artėjančiam sezonui arba stiprina savo fizinę būklę prieš keliaudami į peržiūras, treniruotes. Šios stovyklos pagrindinis tikslas yra perduoti viską, ką mes darome „Žalgirio“ komandoje. Norime ne tik parodyti treniruočių procesą, bet ir suvesti su visais specialistais, išmokyti prižiūrėti savo kūną, rūpintis mityba bei kitais svarbiais smulkiais dalykais“, – dalyvauti stovykloje kvietė J.Grainys.

Praėjusią vasarą „Žalgiris Professional Camp“ stovykloje sezonui ruošėsi puikius metus „Žalgiryje“ praleidęs Marius Grigonis, iki svarbiausių kovų Lietuvoje nužygiavę Paulius Valinskas, Saulius Kulvietis ir Donatas Tarolis.

Stovyklos dalyvių iš viso lauks net 22 užsiėmimai (11 lavinant žaidimo įgūdžius ir 11 su fizinio rengimo specialistais). Bus pasirūpinta ir krepšininkų atsistatymu po treniruočių, kadangi žaidėjai galės naudotis „Žalgirio“ gydytojų paslaugomis, „Žalgirio“ arenoje esančia atsipalaidavimo zona – masažai, sauna, ledinė vonia, taip pat galimi papildomi baseino ir futbolo užsiėmimai.

„Žalgiris Professional Camp“ stovyklą pasirinkę krepšininkai taip pat bus patikrinti fizinio testo metu, kuriame paaiškės individualus funkcinių judesių vertinimas. Stovyklos dalyviams bus sudarytos ir sveikos subalansuotos mitybos programos, o darbo dienomis maitinimu pasirūpins „Žalgirio“ arenoje esantis restoranas „Sala“.

Registracija į aukščiausius standartus atitinkančią krepšinio stovyklą vyks iki liepos 1 dienos. Šiuo metu dalyvavimas stovykloje kainuoja 999 eurus, tačiau nuo birželio 15 dienos kaina kils. Taip pat yra taikoma 10 proc. nuolaida praėjusių metų stovyklos dalyviams.

Norintys dalyvauti stovykloje turėtų registruotis čia, platesnę informaciją galima rasti čia, o turint klausimų galima kreiptis į Kauno „Žalgirio“ komandos vadovą Mindaugą Kvedarą – el. paštu mindaugas@zalgiris.lt.

3840x530_proffesional-camp_2019

Komentarai