#BackToSchool. Į mokyklos laikus sugrįžęs D.Thompsonas žavėjosi ir Lietuvos istorija (VIDEO) 0

Savo patirtimi ir prisiminimais iš mokyklos laikų pasidalino „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #BackToSchool svečiu tapęs Deonas Thompsonas.

Žalgirietis dar pokalbio pradžioje prisipažino nuolat vėluodavęs į pamokas, kadangi mieliau jas iškeisdavo į papildomas minutes miego.

„Aš visada vėluodavau į mokyklą. Nesu ryto žmogus, todėl stengdavausi keltis kuo įmanoma vėliau. Pamenu, kad vardan to aukodavau pusryčius, kuriuos tiesiog valgydavau mašinoje pakeliui į mokyklą“, – savo silpnybėmis pasidalino D.Thompsonas.

„Žalgirio“ aukštaūgis tikino, jog bene svarbiausia yra semtis žinių istorijos pamokose bei demonstravo tiek Amerikos, tiek Lietuvos istorijos žinias.

„Iš istorijos mes galime daug ko išmokti. Manau, jog praeitis visada moko. Amerikos istorija dar gana jauna, palyginus kokia sudėtinga ir gili yra Europos praeitis“, – istorijos pamokų svarbą išskyrė D.Thompsonas.

#BackToSchool laidoje į mokyklos suolą sugrįžęs žalgirietis atskleidė, kad jaunystėje rimtai žaidė ir amerikietišką futbolą, dėl kurio iškeitimo į krepšinį, iki šiol jam priekaištauja mama.

„Anksčiau žaidžiau beisbolą ir buvau tikrai neprastas žaidėjas. Mano mama iki šiol galvoja, kad būčiau sėkmingesnis beisbolo, o ne krepšinio žaidėjas. Tiesiog pamilau krepšinį, augdamas suradau savo aistrą ir norėjau susikoncentruoti tik į vieną sporto šaką“, – kalbėjo amerikietis.

Pilname interviu D.Thompsonas kalbėjo apie ypatingą merginų dėmesį krepšininkams ir atskleidė dalykus, kuriuos keistų sugrįžęs į mokyklos laikus.

Komentarai