„Žalgirio“ Garbės Klubas nuotaikingai paminėjo sezono pabaigą (VIDEO) 0

Prieš dešimt metų įkurtas Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubas savaitgalį jaukioje aplinkoje paminėjo gražią gyvavimo sukaktį.

Net 120 Garbės Klubo narių kartu su savo šeimomis jubiliejinį sezoną uždarė Kauno rajone esančioje Zalensų sodyboje. Be oficialių Klubo narių gražioje šventėje taip pat dalyvavo Šakių vaikų namų globos auklėtiniai, Žalgirinis, žaviosios „Žalgirio“ šokėjos, komandos direktorius Paulius Motiejūnas, Klubo prezidentas Modestas Paulauskas, Klubo direktorė Akvilė Dagilytė bei aukščiausias žalgirietis Laurynas Birutis.

Dešimtojo sezono uždarymo balsu tapo „Žalgirio“ Garbės Klubo narys ir profesionalus renginių vedėjas Gintaras Vidmantas.

Vos tik susirinkus, šventės dalyvius pasitiko specialus „Žalgirio“ šokėjų pasirodymas, o oficialiu atidarymu tapo Klubo vėliavos pakėlimas.

Oficialioji renginio dalis buvo suskirstytas į tris dalis: Klubo istorija – įkūrimas, Garbės Klubas praeityje ir vystymasis bei Žalgirio Klubo dabartis ir ateitis.

Pirmojoje dalyje savo atsiminimais dalinosi M.Paulauskas, A.Dagilytė, „Žalgirio“ direktorius P.Motiejūnas ir vienas pirmųjų Klubo narių Laurynas Martinkus.

Antrojoje dalyje užsimezgė pokalbis su „Žalgirio“ Garbės Klubo Airijoje ambasadoriais, o apie šviesią ateitį kalbėjo žalgirietis L.Birutis ir Klubo narė Ugnė Gvazdauskaitė.

Po pokalbių, bendros fotosesijos ir įsikūrimo sodyboje sekė linksmoji vakaro dalis – įvairūs žaidimai, geriausiųjų apdovanojimai, bendra vakarienė bei linksmybės su garsiais kviestiniais svečiais.

Gerą ir linksmą laiką Garbės Klubo nariams užtvirtino į „flashmobą“ visus įjungęs garsus šokėjas Saulius Skambinas, savo koncertą dovanojo įvairių televizijos projektų dalyvė Vaiva Adomaitytė, o viską vainikavo DJ Andrius M vedama diskoteka.

Viena netikėčiausių ir maloniausių staigmenų tapo Klubo narių sukurta ypatinga daina, kuri tarsi tapo naujuoju „Žalgirio“ Garbės Klubo himnu.

Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubas – tai garbės klubas, vienijantis visus Kauno „Žalgirio“ gerbėjus, kuriems rūpi Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos sėkmė, veikla, sprendimai, būsimos pergalės. Klubas apjungia gerbėjus, kuriems „Žalgiris“ – kur kas daugiau nei komanda.

Prieš 10 metų įkurto Klubo vizija – ypatinga. Jo siekis suvienyti „Žalgirio“ gerbėjus visoje Lietuvoje ir už jos ribų bei sutelkti juos vienam tikslui – ilgainiui tapti pagrindiniais „Žalgirio“ komandos rėmėjais.

„Žalgirio“ Garbės Klubo nariai be to, kad atlieka svarbų vaidmenį – prisideda prie komandos biudžeto formavimo, patiria daugybę įspūdžių ir smagių akimirkų.

Komentarai