„Žalgirio“ gerbėjams prisistatęs J.Landale`as: „Tikiuosi mūsų laukia puikus sezonas“ (VIDEO) 1

Gimtojoje Australijoje pasiruošimą su kitais nacionalinės rinktinės kandidatais tęsiantis Kauno „Žalgirio“ naujokas Jockas Landale`as tarpsezoniu nepamiršta ir savo naujosios komandos bei žaliai-baltų sirgalių.

Specialiai „Žalgirio“ sirgaliams skirtame vaizdo klipe 23-ejų metų 211 cm ūgio krepšininkas prisistatė visiems Lietuvos krepšinio gerbėjams.

„Sveiki, Kauno „Žalgirio“ sirgaliai! Su jumis sveikinasi Jockas Landale`as iš Australijos. Nekantrauju, kada galėsiu atvykti į Lietuvą ir pradėti darbus. Girdėjau, kad „Žalgirio“ sirgaliai yra neįtikėtini ir tuo noriu įsitikinti pats. Kuomet arena būna pilnutėlė“, – tikino krepšininkas.

J.Landale‘as tikino laukiantis pasaulio čempionato, kurio burtai Austrailjos ir Lietuvos rinktines suvedė į vieną grupę.

„Pasaulio taurės turnyre žaisiu prie Lietuvos rinktinę, tad turėsiu galimybę pasimatyti su keliais būsimais komandos draugais, atstovausiančiais Lietuvai. Pastarieji keleri metai Jūsų komandai buvo fantastiški. Bus tikras iššūkis kompensuoti išvykusius žaidėjus, bet esu pasiruošęs. Tikiuosi, jog su komanda mūsų laukia dar vienas puikus sezonas. Laukia labai smagūs dalykai. Pirmyn!“, – sakė J.Landale‘as.

Komentarai

  1. Fan

    Welcome to the team. We hope you will settle in quick and perform very well.