M.Bartuševičius ruošė R.Javtoką Karklėje vyksiančiam „Žalgirio“ Garbės Klubo 3×3 turnyrui (VIDEO) 1

Kokiame muzikos festivalyje galima prie scenos sutikti ne vieną garsų Lietuvos krepšininką? Panašu, kad didžiausią jų koncentraciją išvysite „Karklė 2019“, nes drauge su Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubu čia bus organizuojamos 3×3 gatvės krepšinio varžybos.

Humoristas Mantas Bartuševičius nusprendė padaryti savo namų darbus ir paruošti Kauno „Žalgirio“ sporto direktorių Robertą Javtoką tolimesnei karjerai ir galbūt pasirodymui šalia jūros kranto dygstančioje aikštelėje.

M.Bartuševičius šiemet pažadėjo išpildyti kaip galima daugiau savo draugų svajonių. Prieš porą mėnesių vieną iš bičiulių šis mokė kaip nepražūti stovyklaujant miške, kiek vėliau dalinosi merginų kabinimo subtilybėmis, o trečiojoje serijoje Mantą Stonkų ir Mantą Katlerį ruošė pasirodymams didžiosioms arenoms. Vaizdo klipus matę vienbalsiai patvirtins, kad nei vienas bandymas nepavyko taip sklandžiai kaip tikėtasi, o užduotis lydėjo komiškos bei absurdiškos situacijos. Galbūt šįkart M.Bartuševičiui seksis geriau ir R.Javtokui tikrai pavyks sugrįžti į aukščiausią lygą? Visus atsakymus rasite vaizdo klipe.

Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo atstovai primena, kad festivalyje „Karklė 2019“ vyksiantis gatvės krepšinio turnyras skirsis nuo įprasto 5×5 sąstato: „Čia vyks gerokai aršesnė kova, kuriai reikės daugiau fizinės jėgos. Kadangi aikštelė mažesnė, todėl veiksmas taip pat gerokai intensyvesnis ir labai svarbūs kiekvieno žaidėjo individualūs įgūdžiai.“

Verta paminėti, kad geriausiai pasirodžiusių lauks solidūs prizai. Už pirmą vietą skiriamas 1000 EUR piniginis prizas, o antra ir trečia atitinkamai pasidalins po 300 ir 200 EUR. Rezultatai ir komandų sudėtys bus oficialiai skelbiami FIBA 3×3 platformoje, kurioje turnyro dalyviams priskiriami reitingo taškai.

„Tai puiki proga ne tik parodyti gebėjimus krepšinio aikštelėje, bet ir išgirsti ryškiausias pasaulio bei Lietuvos žvaigždes. Krepšinio varžybų metu sportininkus džiugins G-SPOT DJs ir „Žalgirio“ šokėjos, o ant didžiosios scenos šiemet žibės britų pop muzikos diva Jess Glynne, nostalgiškieji rokeriai „The Rasmus“, elektroninės muzikos duetas Filatov & Karas, lietuvaičiai Marijonas Mikutavičius, G&G Sindikatas, Monique, Vidas Bareikis ir daugybė kitų“, – primena festivalio rinkodaros vadovė Erika Latvaitytė.

Rugpjūčio 15-18 d. prie jūros įsikūrusiame Karklė miestelyje vyksiančiame festivalyje be jau minėtųjų atlikėjų koncertuos Daddy Was a Milkman, Radistai DJ‘s, Lilas ir Innomine, Golden Parazyth, 8 kambarys, Antikvariniai Kašpirovskio Dantys, Flying Saucer Gang, Royce, Niko Barisas, Damon Jee, Alex Kennon, Bad Habits, Driule XL, Kandy Killers, Zakmina, G-Spot DJ’s, Averjano, Endrio, Filtered Tools, Matto & BeLeo, IALAZ, Bourbon Sugar, 3LIVE Project, KAnDIs, Laimingu Būti Lengva, Sintetinė Meilė, Blues Berries, Objects.

Komentarai

  1. Fanas

    Negeda tokia nesamone kelti i oficialia Zalgirio svetaine???