Žalgiriečiai išsidalijo marškinėlių numerius 0

Į pirmąją treniruočių stovyklą susirinkę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ne tik pradėjo pasiruošimą artėjančiam sezonui, tačiau ir išsidalijo marškinėlių numerius.

Antrą sezoną Kaune likęs Thomasas Walkupas nusprendė 7 numeriu pažymėtus marškinėlius iškeisti į pastaraisiais metais Brandonui Daviesui priklausiusį numerį 0.

„Visada norėčiau turėti Nr. 0, tačiau puikiai suprantu, kad pirmenybė tenka komandos senbuviams, – prieš metus per numerių dalybas kalbėjo T.Walkupas.

Būtent T.Walkupas komandos pristatymo metu pirmasis sulauks ovacijų „Žalgirio“ arenoje, iš kart po jo rikiuosis trys naujieji žalgiriečiai – pirmasis numeris atiteko Nigeliui Hayesui, 2-ąjį numerį išsirinko meksikietis Alexas Perezas, o namo sugrįžęs Lukas Lekavičius vilkės savo mėgstamą 4-u numeriu pažymėtą aprangą.

Į Lietuvą atvykęs Zachas LeDay liko ištikimas sau ir neatsisakė Pirėjo „Olympiacos“ gretose sėkmę atnešusio 32-ojo numerio, ištikimybę pademonstravo ir su Australijos rinktine šiuo metu pasaulio pirmenybėms besiruošiantis Jockas Landale‘as – aukštaūgis pasirinko iki tol kitose komandose turėtą 34-ąjį numerį.

Į galutinį Lietuvos rinktinės dvyliktuką besikabinantis Martinas Gebenas taipogi bus atpažįstamas su sau įprastu 23-iuoju numeriu. Pokyčių numerių pasirinkimuose nepademonstravo ir kiti žalgiriečiai: ilgametis komandos kapitonas Paulius Jankūnas vilkės 13-ąjį numerį, Laurynas Birutis pasiliko – 17-ąjį, Artūras Milaknis – 21-ąjį, Rokas Jokubaitis – 31-ąjį, Marius Grigonis 40-ąjį, o Edgaras Ulanovas – 92-ąjį numerius.




Pirmuosius treniruočių vaisius „Žalgirio“ krepšininkai galės raškyti jau rugsėjo pradžioje, kuomet sužais dvejas draugiškas rungtynes Kaune už uždarų durų.

Rugsėjo 1-ąją lauks mačas su Panevėžio „Lietkabeliu“, o rugsėjo 3 dieną Kaune svečiuosis Eurolygos kovoms taip pat besiruošiantys Rimo Kurtinaičio treniruojami Maskvos srities „Chimki“ krepšininkai.

Komentarai