Uždegta žalia šviesa naujam „Žalgirio ekspreso“ sezonui 9

Kauno „Žalgirio“ komanda jau ketvirtą sezoną iš eilės padės gerbėjams iš įvairių Lietuvos kampelių atvykti į visas Eurolygos namų rungtynes.

Bendradarbiavimą su savo partnere UAB „Kautra“ tęsiantys Lietuvos čempionai patogiais autobusais į Eurolygos mačus „Žalgirio“ arenoje aistruolius veš net iš devynių miestų: Vilniaus, Vievio, Elektrėnų, Žiežmarių, Alytaus, Prienų, Druskininkų, Vilkaviškio ir Marijampolės.

Pirmasis „Žalgirio ekspresas“ pajudės jau spalio 4-ąją, kuomet rungtynėmis su Vitorijos „Baskonia“ bus duotas startas ne tik šiam projektui, tačiau ir visam Eurolygos sezonui.

Kaip ir praėjusiais metais sirgaliai yra kviečiami burtis į „Žalgirio“ arenos 314-315 sektorius, kuriuose bilietai, atvykus „Žalgirio ekspresu“, kainuos nuo 4 eurų, priklausomai nuo sėdimos vietos.

Gerbėjų patogumui, įsigijus norimus bilietus į kitus sektorius, ar turint „Žalgirio“ sezono abonementą, siūloma nusipirkti tik kelionę bendraminčių apsuptyje su „Žalgirio ekspresu“.

„Žalgirio ekspreso“ bilietas, be rungtynių bilieto, kainuos 6,9 euro arba 9,9 euro, priklausomai nuo kelionės pradžios vietos.

„Kautros“ autobusai krepšinio gerbėjus atveš iki pat „Žalgirio“ arenos. Po rungtynių autobusas 30 minučių lauks sirgalių prie arenos ir parveš juos į autobusų stotį, iš kurios atvyko.

„Žalgirio ekspreso“ bilietus ir paketus bus galima įsigyti oficialioje „Žalgirio“ internetinio puslapio bilietų pardavimo sistemoje.

„Žalgirio ekspreso“ kelionės yra planuojamos į visas žalgiriečių Eurolygos rungtynes „Žalgirio“ arenoje, o užsiimti ribotas vietas į pirmąjį, spalio 4 dieną startuojantį reisą, galima jau dabar.

Komentarai

  1. M

    Klaipėdos nėra….

  2. Kaunietis tikras

    Grazu – naujos krepsinio komandos foto sudejote, o futbolo komandos naujokai taip ir liko su 5m. senumo Ulanovo siluetu. Nemanote, kad tokia nepagarba dar labiau sumazins ju motyvacija?

  3. Aaa

    Kur Klaipėda?????

  4. raimis

    Mes turI’m Neptūną

  5. gerai

    butu kad is visu rajonu centru veztu kodel pavyzdziui is vilkaviskip veza o is kokiu zarasu ar birzu ne

  6. kodel

    neveza is anyksciu arba kupiskio

  7. dar

    gerai butu kad ir is joniskio paveztu

  8. Evaldas stepanovas

    Kaip iš Šiaulių negi mes nejudesim i krepšinį ???

  9. oo

    Vienas žmogus užsiminė apie Panevėžį. Gal būtų galimybė iš Panevėžio per Kėdainius? Tuo pačiu ir panevėžiečius ir kėdainiečius surinktumėte