Kauno „Žalgirio“ naujiena gerbėjams – e-momentinė loterija 0

Į naująjį sezoną ką tik įžengęs Kauno „Žalgiris“ pristato naujieną – e-momentinę loteriją „Už Žalgirį!“, sukurtą bendradarbiaujant su inovatyvių momentinių, telefoninių ir internetinių loterijų organizatore „Euloto“.

„Už Žalgirį!“ startavo dar 2015 metais, kaip momentinė loterija, kurią vykdė „Lietloto“ (dabar – „Euloto“). Ant pirmosios momentinės loterijos bilietų serijos puikavosi Lietuvos krepšinio žvaigždės – tuometiniai žalgiriečiai Paulius Jankūnas, Mantas Kalnietis, Robertas Javtokas ir dabartinis komandos treneris Šarūnas Jasikevičius.

Ši loterija buvo unikali ne tik dėl sinergijos su „Žalgiriu“, bet ir dėl to, kad pagrindinius piniginius – 1000 Eur loterijos prizus laimėję žaidėjai buvo kviečiami laimėjimus atsiimti per „Žalgirio“ rungtynių ilgąją pertrauką „Žalgirio“ arenoje. „Žalgirio“ arenoje gaudžiant sirgaliams, prizus atsiėmė net 24 laimingieji.

Loterijai populiarėjant, augo ir prizai – dabar momentinėje loterijoje „Už Žalgirį!“ galima laimėti net 20 000 eurų, keitėsi ir pats bilietas – prekyboje netrukus bus galima rasti naujo dizaino, jau ketvirtosios serijos momentinės loterijos bilietus. Ketvirtus metus gyvuojančios loterijos žaidėjai jau išsidalino laimėjimų už daugiau nei 2,5 mln. eurų, taip ne tik besidžiaugdami patys, bet ir prisidėdami prie „Žalgirio“ biudžeto stiprinimo.

Stipri „Žalgirio“ ir „Euloto“ partnerystė netrukus bus įprasminta dar vienu nauju produktu. Kartu su 2019–2020 m. krepšinio sezonu, startuoja ir e-momentinė loterija „Už Žalgirį!“. Šis inovatyvus produktas – tai pramoga, galinti atnešti laimėjimus net neišeinant iš namų. E-momentine loterija galima pasimėgauti bet kurioje vietoje, patogiausiu laiku, net per krepšinio varžybų pertraukėlę.

Norint laimėti tiek momentinėje loterijoje, tiek e-momentinėje loterijoje „Už Žalgirį!“, langelyje „Tavo taškai“ skaičius turi būti didesnis nei langelyje „Varžovo taškai“ – principas toks pats, kaip ir krepšinio aikštelėje. Pagrindinis kiekvienos loterijos prizas yra 20 000 Eur, taip pat galima laimėti ir smulkesnius prizus.

E-momentinės loterijos bilieto kainos yra: 0,10€, 0,20€, 0,50€, 1,00€, 2,00€. Žaidimą taip pat galite išbandyti nemokamai paspaudę čia. Momentinės loterijos bilietus galima įsigyti bilietų platinimo vietose.

Komentarai