#TimeOutŽalgiris. „Žalgirio“ šokėjų rutina bei ryte su Žalgirinio galva atsibundantis M. Stonkus 0

Trečiadienį „Žalgirio“ arenoje sužaistose Eurolygos rungtynėse tarp Kauno „Žalgirio“ ir Sankt Peterburgo „Zenit“ krepšininkų ore sklandė Helovyno šventės nuotaika – arenoje šmėžavo veidus išsidažiusios šokėjos ir įvairūs persirengėliai.

„Žalgiris TV“ laidų rubrikos #TimeOutŽalgiris kūrybinė grupė su laidos vedėja Dalia Belickaite priešakyje šįkart nusprendė nerti į priešrungtyninius užskulisius ir pakalbino „Žalgirio“ komandos šokėjas.

„Artėjant rungtynėms arenoje būname jau prieš tris valandas. Turime vienos valandos treniruotę. Kai krepšininkai apšilinėja, mes dažomės, sukamės plaukus – darome viską, kad būtume gražios, – pasakojo šokėja Ugnė. – Viską darome pačios. Turime vieną valandą. Viską darome viena kitai. Dažome žandus, blakstienas, skolinamės lūpdažius.“

Šokėja Ieva savo ruožtu pasidalijo mintimis apie tai, kiek šokių vienerių rungtynių metu spėja sušokti „Žalgirio“ šokėjos.

„Per rungtynes sušokame 7-10 šokių. Viskas priklauso nuo rungtynių. Turime labai daug aprangų – apie 12-15 aprangų. Čia ne darbas, o mūsų hobis“, – šypsojosi Ieva.

Rungtynėse su „Zenit“ buvo sutiktas ir ištikimas Kauno „Žalgirio“ klubo sirgalius – aktorius bei komikas Mantas Stonkus, kuris atlaikė netradicinių klausimų iššūkį.

Įžymybei teko atsakyti į klausimą, ar sutiktų kiekvieną rytą būti prabudinamas Šarūno Jasikevičiaus rėkimo, ar geriau norėtų kiekvieną kartą besilinksmindamas nešioti Žalgirinio galvą.

Be to, M.Stonkus turėjo pasirinkti ir tarp pasipirtinimo su Artūru Milakniu bei žvejybos su Pauliumi Jankūnu.

Į kokius dar klausimus teko atsakyti M.Stonkui bei, kokius atsakymus jis pateikė, sužinosite naujausioje #TimeOutŽalgiris laidoje.

Komentarai