Š.Jasikevičius: „Berlyno komandai negalime leisti bėgti į greitą puolimą“ (VIDEO) 1

Edvinas Jablonskis, „BasketNews.lt“

Kauno „Žalgirio“ komanda Eurolygos vienuoliktojo turo rungtynėse versis be Mariaus Grigonio. Šarūnas Jasikevičius patvirtino, jog gynėjas su komanda nevyks į Berlyną ir dvikovoje su ALBA nepasirodys.

„M.Grigonis nevažiuoja į Berlyną. Paskui žiūrėsime. Konkrečios informacijos, terminų, ar kas jo laukia, neturime“, – sakė Š.Jasikevičius.

– ALBA yra viena rezultatyviausių bei greičiausią žaidimą demonstruojanti komanda Eurolygoje. Ką reikės atlikti, norint pristabdyti jų rezultatyvumą?
– Reikia visų pirma puolime nedaryti klaidų, kad jie negalėtų bėgti į greitą puolimą. Paskui, aišku, reikės atsirinkti jų žmones ir sustabdyti tranziciją.

– Rokas Giedraitis turi gerą sezoną. Koks jo vaidmuo komandoje?
– Toks pats kaip ir visų (metikų). Mesti iš apibrėžtų padėčių, bėgti į greitą puolimą ir išnaudoti savo greitį. Žaidžia tą patį krepšinį, ką jis žaisdavo visą laiką.

– Kaip į komandą sekasi įsilieti K.C. Riversui?
– Normaliai. Tai – veteranas, kuris yra matęs ir šilto, ir šalto. Tokiems į sistemą įeiti yra žymiai lengviau. Aišku, reikia gerinti kondiciją, pasiekti Eurolygos lygį, dar labiau suprasti, ko mes norime. Greitų rezultatų mes nelabai tikimės, bet manau, kad kažkiek padės.

Komentarai

  1. konubasketbol.com

    If you do not have Grigonis at rosters and Leday scores only 15 points, you do not have change to win at Berlin. They are trying to play Golden State basketbol and scores low points at Zalgiris game. http://www.konubasketbol.com