E-momentinės loterijos „Už Žalgirį!“ laimėtojui – 10 000 Eur 0

Šio sezono pradžioje Kauno „Žalgiris“ kartu su partnere UAB „Euloto“ pristatė naujieną – e-momentinę loteriją „Už Žalgirį!“. Vos prieš kelis mėnesius startavusi loterija ne tik rikiuojasi tarp populiariausių e-momentinių loterijų, bet ir gali pasidžiaugti pirmuoju dideliu laimėjimu – 10 000 Eur.

Ši suma atiteko Mariui iš Utenos, kuris atsiimdamas prizą pasakojo, jog pastaruoju metu girdėjo labai daug su krepšiniu susijusių naujienų, tad ažiotažas visuomenėje ir paskatino išbandyti sėkmę žaidžiant e-momentinę loteriją „Už Žalgirį!“.

„Pirmą kartą žaidžiau „Už Žalgirį!“, todėl vis dar negaliu patikėti, kad pasisekė laimėti tokią pinigų sumą. Laimėjimą ketinu investuoti, taip padidinsiu abu – ir laimėtą sumą, ir laimėjimo džiaugsmą“, – šypsojosi  laimėtojas.

Pagrindinis e-momentinės loterijos „Už Žalgirį!“ prizas – 20 000 Eur. Norint laimėti, langelyje „Tavo taškai“ skaičius turi būti didesnis nei langelyje „Varžovo taškai“ – principas toks pats, kaip ir krepšinio aikštelėje. Dalyvaudami šioje loterijoje, žaidėjai gali ne tik laimėti piniginius prizus, bet ir prisidėti prie „Žalgirio“ biudžeto stiprinimo.

E-momentinės loterijos bilieto kainos yra: 0,10 €, 0,20 €, 0,50 €, 1,00 €, 2,00 €. Žaidimą taip pat galite išbandyti nemokamai paspaudę čia.

Komentarai