Po istorinio pasiekimo P.Jankūną rūbinėje išmaudė komandos draugai (VIDEO) 0

BasketNews.lt inf.

Paulius Jankūnas įsirašė į Eurolygos istorijos metraščius, o Kauno „Žalgiris“ jam padovanojo pergalę prieš Belgrado „Crvena Zvezda“.

„Žalgirio“ kapitonas trečiadienio vakarą sugriebė savo 1783 kamuolį ir tapo daugiausiai kamuolių Eurolygos istorijoje atkovojusiu krepšininku. Taip jis aplenkė 1782 kamuolius iki šiol sugriebusį Felipe Reyesą.

Po rungtynių rūbinėje P.Jankūnas buvo aplaistytas komandos draugų, sveikinusių jį su istoriniu pasiekimu.

„Na ką, išmaudė mane vyrai… – pokalbį pradėjo P.Jankūnas. – Smagu, kad pasveikino mane dėl tokio pasiekimo. Aišku, jeigu būtume pralošę būtų visai kitos nuotaikos ir visai viskas kitaip. Smagu.“

Paklaustas, ar nesiųs žinutės F.Reyesui, P.Jankūnas nusišypsojo ir pasakė, kad dėl šio dalyko su „Real“ puolėju jau diskutavo praėjusią savaitę Madride.

„Manau, kad jis žino. Mes jau praėjusią savaitę prieš rungtynes pašnekėjome, pajuokavome, jau tai padarėme“, – kalbėjo P.Jankūnas.

Kalbėdamas apie svarbiausius akcentus šiose rungtynėse, P.Jankūnas kaip raktą į pergalę įvardijo fiziškumą gynyboje ir protingus sprendimus puolime.

„Manau, fiziškumas gynyboje. Išmušėme juos iš derinių, žinojome, iš kurių kampų išbėga jų metikai. Buvome labai gerai pasiruošę, o kai įvykdome tai, ką pasiruošėme, tai labai didelis procentas, kad priešininkai neužpuls ir atimsime jų opciją. Puolime taip pat žaidėme protingai. Ten, kur jie susikeitė, mes užpuolėme, Jockas įmetė su bauda. Pabaigoje viskas buvo gerai“, – pokalbį užbaigė krepšininkas.

Komentarai