Eurolygos dėmesys „Žalgirio“ arenos balsui: „Vienam vyrukui patikėta užkurti 15 tūkstančių“ (VIDEO) 2

15min.lt inf.

„Šalyje, kurioje krepšinis yra kaip religija, „Žalgirio“ arena tapo viena labiausiai bauginančių vietų krepšinio pasaulyje, o prieš kiekvieną ginčo kamuolį 15 tūkstančių sirgalių užkurti patikėta vienam vyrukui“, – specialų reportažą apie „Žalgirio“ arenos pranešėją pradeda Eurolygos tinklalapis.

Stipriausia Senojo žemyno lyga skyrė dėmesį balsui, kurį kauniečiai prieš krepšinio rungtynes girdi jau 15 metų.

„Kiekvieną kartą, kai žengiu ant parketo, aš pažiūriu į tribūnose susirinkusius žmones ir pagalvoju, kaip juos įkvėpti. Jūs galite pamatyti mane stovintį dvi minutes prieš rungtynes ir stebinti sirgalius“, – sako Andrius Žiurauskas.

43-ejų A.Žiurauskas yra aktorius ir režisierius, kuris krepšinio pranešėjų pasaulyje tapo pavyzdžiu kitiems. O jam dėkingi yra ir „Žalgirio“ žaidėjai.

„Jis labai atsidavęs savo darbui. Jis nustato atmosferą. Viskas prasideda nuo jo ir žaidėjų pristatymo“, – Eurolygos tinklalapiui sako K.C. Riversas.

„Man reikia būti svarbiam, nes jei nesu svarbus, tai kam tai daryti?“, – retoriškai klausė pats A.Žiurauskas.

„Jis labai energingas vyrukas, – apie arenos balsą kalbėjo „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas. – Jis užveda areną.“

„Jis geriausias! Jis mus užveda kovai savo šūksniais ir rėkimu. Jis yra Lietuvos sirgalių atspindys – karštas ir įsitraukęs į žaidimą. Tai didelė paspirtis mums“, – teigė australas Jockas Landale‘as.

„Visa Lietuva, o ypatingai Kaunas, yra pakvaišę dėl „Žalgirio“. Tai yra dalykas, kuriuo mes tikrai didžiuojamės. Tai dalykas, kuriuo mes tikime, kuris mus vienija, – sako A.Žiurauskas. – Jei po „Žalgirio“ pergalės nevažiuoju namo, o einu į barą, tai už gėrimą mokėti tikrai neteks.“

„Norėčiau būti „Žalgirio“ istorijos dalimi. Tikiuosi, kad tokia esu“, – pridėjo ilgametis arenos balsas.

Įspūdinga atmosfera garsėjantys „Žalgirio“ sirgaliai šį sezoną jau 11 kartų išpirko visus bilietus. Artimiausias žaliai baltų Eurolygos mačas namuose – vasario 28-ąją dieną prieš Milano „AX Armani“.

Komentarai

  1. Darius

    Pats geriausias vyrukas šitoje srityje, visada su malonumu laukiu jo pasirodymo prieš Žalgirio rungtynes. O jei komandas pristato kas nors kitas, tai dar niekada nei iš tolo nepavyksta padaryti to įspūdžio, kokį arenoje sukelia Andrius.

  2. Bareikis

    Su Milanu ir chimkI bus vidas bareikis