Žalgirietiškas „minusas“: D.Belickaitė stojo į kovą su Žalgiriniu tapusiu D.Motiejūnu (VIDEO) 7

„Žalgiris TV“ komanda pristato dar vieną sirgalių jau pamėgto žalgirietiško „minuso“ epizodą. Puikiai žinomame žaidime šį kartą „Žalgiris TV“ laidų vedėjos Dalios Belickaitės iššūkį priėmė Lietuvoje tuo metu dar viešėjęs buvęs žalgirietis Donatas Motiejūnas.

Kaip ir paskutinį kartą „minuso“ žaidime su Mantu Stonkumi, taip ir šį kartą žaidimas buvo kiek sunkesnis. Gavę „minusą“ dalyviai turėjo apsirengti po vieną daiktą iš „Žalgirio“ talismanų Žalgirinio ir Mažiaus aprangos.

Kaip sekėsi D.Belickaitei ir D.Motiejūnui, pamatysite naujausiame žalgirietiško „minuso“ epizode.

Komentarai

  1. Hyper

    Labai patiko ! siuo metu – atgaiva

  2. Darius

    Sveiki, zaliakraujai. Trumpai :

  3. Darius

    Antra savaite, kai viskas nutruko, bet jau aisku, kad siu metu Eurolyga mire. Bartolomejus zada atnaujinti kovas, tik man tas primena komoje gulincio ligonio gyvybes palaikyma su aparatais. Neapsigaudinekime, ligonis si sezona nepasveiks. Gal but atsitijs stebuklas ir jis, prabudes is komos, nueis i tualeta. Ne daugiau. Taip ir su Eurolyga, grozejomes Savicko jega, o liks ligonis, kuris vaiksto i tualeta.
    Kas del kito sezono, jei isliks Eurolyga ir Zalgiris, Motiejunai, gali pamirsti bilietu kainas pi 50 € ir sezoninius abonementus ten po 350 – 400 €. Zaidejai ( Zalgirio) gales pamirsti kontraktus po 500 000. Rudeni viskas atrodys visai kitaip, nei pries metus. Biudzetuka, speju, turesime ne didesni, nei 7 mln. Jei toki turesime.
    O dabar pabaigai su liudesiu, bet zodis i drasuolius, kurie taip saipesi is sito viruso. Tyciojotes, komentarus raset. Tokie protingi ir drasus sau atrodet. Tfu ant jusu

  4. bbd

    o ant taves tris kartus ir dar i snuki

  5. Grigonis pasveiko

    Bent jau tiek pozytivas

  6. Darius

    Rimo Kurtinaičio mintys apie sezono pratęsimą :
    „Neužtektų dviejų savaičių ( prieš sezono pratęsimą paruošti žaidėjus fiziškai). Žaidėjų raumenynui paruošti reikėtų bent mėnesio. Tiek turime prieš sezono startą, bet žaidybinio jausmo vis tiek nėra. Dabar niekas nieko neveikia, tad negali taip iškarto eiti žaisti. Mačiau, kad pavieniai žaidėjai ratus laksto ant stogų. Mes „Chimki“ žaidėjams išsiuntėme programas, ką jie turėtų daryti. Ar jie tai atlieka, ar ne, mes nežinome. Man, kaip buvusiam krepšininkui ir sportininkui, tokia idėja yra juokinga. Suvažiuojame birželį ir pradedame žaisti. Vadovams gal atrodo, kad galima atvažiuoti, sužaisti ir išsiskirstyti. Bet taip nėra. Prisiminkime NBA lokautą. Kiek buvo traumų, kaip viskas atrodė pirmuosius du mėnesius. Net juokinga buvo žiūrėti. Kokį krepšinį žaidė, kokie krepšininkų viršsvoriai. Tai nebuvo krepšinis. Kaip kažkas pastebėjo, tai buvo nutukusių žmonių prakaito taškymas ant parketo. Apie galimą žaidimo kokybę nėra ką kalbėti. Apie kažkokią teisybė irgi. Kaip komandos surinks savo krepšininkus atgal, jei šalys yra užsidariusios? Kokie krepšininkai žais? Kaip amerikiečiai įvažiuos į Rusiją ar Lietuvą? Pagal viską neturėtų.“

  7. Fanai

    Zalgirio fanai susitaike Galimybiu palaikyti komanda nebus