#ŽalgirisOnAir. P.Motiejūnas apie dabartinę situaciją bei Eurolygos ir klubų pozicijas 12

Po trumpos pertraukos Kauno „Žalgiris“ pristato dar vieną #ŽalgirisOnAir tinklalaidės epizodą. Penkioliktojo epizodo svečiu tapo „Žalgirio“ organizacijos direktorius Paulius Motiejūnas, kuris buvo ir debiutinės tinklalaidės svečias.

Komandos vadovas pokalbyje su laidos vedėju Kipru Serpausku aptarė esminius šių dienų klausimus bei gyvenimą karantino sąlygomis.

„Prisigalvoju visokios veiklos. Lentynose turiu daug neperskaitytų knygų, todėl džiugu, kad neperskaitytų knygų pusė mažėja, o perskaitytų didėja. Taip pat pats gaminuosi valgyti, didelė šventė yra kartą per savaitę su dideliu sąrašu nueiti į parduotuvę. Tie patys vaizdo skambučiai su draugais, o savaitgaliais vis tiek važiuoju į gamtą, pasivaikščioti, pravėdinti galvą“, – apie savo veiklas karantino metu pasakojo „Žalgirio“ direktorius.

Dvejus metus iš eilės geriausiu Eurolygos klubų vadovu pripažintas P.Motiejūnas dar kartą įvertino ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sprendimą nutraukti sezoną.

„Tas sprendimas įvedė aiškumo. Per posėdį mes galvojome, kad toks sprendimas yra kiek skubotas ir apie tai kalbėjome. Tiesa, kaip ir sakėme anksčiau, mūsų situacija kitokia, nes mūsų dar laukia Eurolyga, o kitoms Lietuvos komandoms tarptautiniai turnyrai buvo pasibaigę. Dabar, kai daug lygų taip pat atšaukė savo čempionatus, galima sakyti, kad LKL priėmė teisingą sprendimą“, – kovo mėnesį priimtą sprendimą pakomentavo P.Motiejūnas.

Pusės valandos pokalbyje taip pat galima išgirsti apie Eurolygos klubų ir žaidėjų asociacijos pozicijas, dabar vykstančius darbus ir ateities planus.

Naujausios #ŽalgirisOnAir tinklalaidės laidos ieškokite „Žalgirio“ „YouTube“ kanale, o audio įrašus „Podbean“, „Spotify“, „Iphone podcasts“, „Google podcasts“ ir „Mixcloud“ platformose.

#ŽalgirisOnAir naujienas taip pat galima sekti ir soc. tinklų „Facebook“ ir „Instagram“ paskyrose.

Komentarai

  1. Darius

    Ar dar yra optimistu, kad eurolygos sezonas bus pratestas ? Nepasiseke, sezonas mire ir metas velioni palaidoti.

  2. heyhey

    Mano nuomone galetu buti pratestas rugpjucio rugsejo men, ir po to po savaites naujas sezonas prasidetu , vasara visi pailsetu , pasiruostu , bet apie tai reiketu jau zinoti dabar , testi birzeli liepa visiskai beprasmiska ypac tom skomandoms kurios nepatenka i top 8 , psiruosimas sunkus , o del ko vos del keliu rungtyniu

  3. Darius

    Sutinku, kad 6 ir 7 mem zaisti jau beprasmiska. Geguzi zaisti nebeimanoma. Bet sita sezona pabaigti nukelti i rudeni tai jau nesamone. Tokiu atveju ateinantis sezonas butu per daug jau ilgas. Prie tokiu kruviu tiesiog gaila butu krepsininku. Man keista, ko jie tempia guma ir neuzdaro cempionato, absurdas.

  4. Vycka Dariui

    daug žaidėjų kas vasarą čempionatuose dalyvauja, šią – ne, nemanau, kad kelios likusios rungtynės yra didesnis krūvis nei rinktinės pasirengimas, kontrolinės ir pats čempionatas

  5. heyhey

    kodel nesamone , butu ir taip dalyvave olimpiadoj daug kas , ir dar birzelio men atrankinese, tai jeigu istempia rinktinese , tai ir kiti pvz amerikonai irgi kuo puikiausiai istemptu , klubai neprarastu tiek pinigu , tie kurie nepatektu i top 8 , galetu puikiausiai ruostis sezonui kaip iprasta nuo rugpjucio galo.

  6. Darius

    Lieku prie savo nuomonės. Kiek, pvz, žalgiriečių dalyvautų olimpiadoje ? Ulanovas su Lekavičiumi turbūt. ty 2 kokie. Tas pats ir su kitomis olimpinėmis komandomis, jas sudarytų po vieną kitą žaidėją iš klubinių komandų, pačios klubinės komandos, delegavusios į rinktinę po porą žaidėjų, ramiai ruoštųsi sezonui. O dabar jūs galvojat, kad sužaisti šio sezono pabaigą prieš pat kito sezono pradžią būtų normalu. Nežinau, nonsensas kažkoks. Tų rungtynių ne tiek jau mažai ir liko, be to, rudeniop bus visai kitos sudėtys. kaip psichologiškai iš esmės naujai sudarytų eurolygos komandų žaidėjams pabaigti žaisti tai, ką pavasarį darė visai kiti krepšininkai ? Niekaip nesuprantu. marazmas.

  7. heyhey

    jei nesupranti tai ka padarysi , bet kaip matau be epitetu negali ponas apsieiti , man irgi tavo argumentai ir marazmas ir nonsensas , toliau testi diskusija butu kvaila

  8. Darius

    Gal tau vaidenasi ? Kokius epitetus mano komentaruose perskaitei ? Kad pasakiau marazmas ir nonsensas butu sio sezono pabaiga zaisti rudeni ?

  9. Vycka

    Nieko negali žinoti, gal tai būtų Žalgiriui šansas ne tik į aštuonetą patekti, o ir čempionais tapti, prisiminkime, kiek esame triumfavę visokiose Gomelskio ar Glloria Cup turnyruose nukaldami grandus;)

  10. Krepsinis.net

    Ulanovas pateko I arnani radara

  11. Darius

    Uzdarytos sienos, isformuotos komandos, draudziami zmoniu susiburimai, nutrukes remeju finansavimas, augantis draudimu sarasas, baudos, ivedamos naujos taisykles zmoniu gyvenime, pvz privalomos kaukes ant snukio. Ir vos kabantis ant bartolomejaus kusio plauko nebaigtas sezonas. Bus stebuklas, jei jis bus tesiamas. Testi rugsejo men, sako ? Tai bus praeje puse metu po sustabdymo. Anksciau tikrai nepavyks, koronas nesitraukia, sienos liks uzdarytos. Kada jas atidarys, kaip reikes surinkti krepsininkus, atvyke tures karantinuotis, paskui menesis treniruociu ir butinos kelios draugiskos varzybos pries oficialias rungtynes. Be to, reikes sulaukti visu saliu sprendimo del sporto rungtyniu atnaujinimo. O kaip su sirgaliais ? Net jei draudimai per stebukla bus atsaukti, kiek ju ateis i rungtynes ? Problemu tiek daug, kad kyla didziule gresme ateinanciam sezonui, o kazkas dar viliasi, kad bus tesiamas sitas.
    Graziu svenciu visiems, kadangi Velyku rytas

  12. as

    Kada pinigus grazinsit uz bilietus????? reik pinigu jau man…. darbo nebeturiu tai kaip ir jus.Noriu valgyt…..