Knyga apie sportą, krizę ir neeilinius Kauno „Žalgirio“ metus – jau ir audio formatu 1

Knygą „Aš – stebuklas, jūs nepastebėjote?“ apie istorijų kupiną 2008–2013 m. Kauno „Žalgirio“ komandos laikotarpį nuo šiol galima rasti ir audio formatu.

AUDIOKNYGA „AŠ – STEBUKLAS, JŪS NEPASTEBĖJOTE?“

Knyga apie neeilinius Kauno „Žalgirio“ metus, kuomet klubas gelbėjosi nuo bankroto, o „Žalgirio“ savininku buvo verslininkas Vladimiras Romanovas, tapo dar aktualesnė šiandien, kai sportui ir verslui vėl tenka prisiminti išgyventų krizių pamokas.

2018 metų geriausiu sporto žurnalistu išrinkto Jono Miklovo „Aš – stebuklas, jūs nepastebėjote?“ audioknygoje pasakojama apie vieną legendinės komandos etapą.

„Tai, kad gyveni istoriniais laikais, supranti tik po kurio laiko. Panašiai nutiko ir su V.Romanovo era „Žalgiryje“ – tada matėme, kad dedasi neeiliniai dalykai, bet tik po kelerių metų supratome, kad tai yra istorija, kuri privalo būti įamžinta“, – teigia J.Miklovas.

2008–2009 sezonas buvo vadinamas visaip – bankrotinis, juodžiausias, smagiausias, lietuviškiausias, sunkiausias, o komanda turinti daugybę įsipareigojimų ir vis mažiau rėmėjų, sekantį sezoną pasitiko su 20 mln litų skola.

Audioknygoje pasakojami įvykiai sukasi apie šiuo metu Rusijoje besislapstantį verslininką,  pagrindinį jau bankrutavusio „Ūkio banko“ akcininką, V.Romanovą, tačiau pats tikriausias knygos herojus – Kauno „Žalgirio“ komanda.

Arvydo Sabonio, Gintaro Krapiko, Manto Kalniečio, Pauliaus Jankūno, kitų krepšininkų, trenerių bei vadovų papasakotos istorijos, privers nusišypsoti ir visai kitomis akimis pažvelgti į patį keisčiausią komandos gyvavimo laikotarpį.


Apie audioknygą trumpai:

Autorius: Jonas Miklovas
Pavadinimas: AŠ – STEBUKLAS, JŪS NEPASTEBĖJOTE? Neeiliniai Kauno „Žalgirio“ metai valdant Vladimirui Romanovui
Garsina: Domas Burkauskas
Trukmė: 13 val. 59 min.
Kaina: 11,75  (su nuolaidos kodu ANTIVIRUS tik iki gegužės 3-ios vidurnakčio)

PASIKLAUSYKITE 40 MIN. NEMOKAMOS IŠTRAUKOS

Komentarai

  1. Rivers

    Riversas ilgisi zalgirio sirgaliu bet sezono pratesimu netiki