Naujausias „Žalgirio“ narys – Marekas Blaževičius (VIDEO) 27

Ateinančio sezono Kauno „Žalgirio“ sudėtyje jau trečiasis naujokas. Prie sutartis su klubu sudariusių Tomo Dimšos ir Steve‘o Vasturios prisijungė 18-metis vidurio puolėjas Marekas Blaževičius.

Lietuvos jaunimo rinktinių narys pastaraisiais metais rungtyniavo Vilniuje, o pasibaigus sezonui turėjo daugybę pasiūlymų iš kitų klubų. Nors pats krepšininkas atskleidė, kad buvo arti persikėlimo į užsienį, galiausiai pasirinko Kauno „Žalgirio“ organizaciją.

Praėjusiame Lietuvos krepšinio lygos sezone aukštaūgis aikštėje vidutiniškai praleisdavo po beveik 12 minučių, per kurias rinko po 7 taškus ir atkovodavo po 3,3 atšokusio kamuolio.

„Tai buvo tikrai sunkus sprendimas, nes viena koja jau buvau užsienyje, bet tada paskambino Robertas Javtokas, buvau susitikęs su treneriu. Tai viską pakeitė į tą pusę, kur esame dabar. Manau, kad tai bus geras sprendimas“, – bendraudamas su „Žalgiris TV“ komanda sakė M.Blaževičius.

Kaip sako pats Marekas, didelę įtaką jo sprendimui turėjo ir vyriausiojo komandos trenerio Šarūno Jasikevičiaus parodytas dėmesys. „Žalgirio“ strategas jauną krepšininką papirko savo atvirumu.

„Įspūdį paliko žmogaus savybės ir visų pirma – atvirumas. Tada tai, kaip nerealiai jis supranta krepšinį ir kiek iš tikro paprastas žmogus jis yra. Galbūt šalia aikštelės jis atrodo piktas, kad ant visų rėkia, bet iš tikro jis yra paprastas ir nuoširdus žmogus“, – svarstė ir į Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės stovyklą pakviestas žaidėjas.

Žaisdamas prieš „Žalgirio“ komandą praėjusiame sezone M.Blaževičius surengė keletą puikių pasirodymų ir privertė į save atkreipti krepšinio bendruomenės dėmesį. Tiesa, prie to prisidėjo ir kovingi epizodai su patyrusiais žalgiriečiais. Krepšininkas teigia, kad praėjusiais metais žengė didžiulį žingsnį į priekį.

„Jei žmonės žiūrėtų visas mano rungtynes pamatytų, kad išėjęs į aikštelę visada palieku visą savo širdį. Niekada nenusileisiu savo varžovui. Per pastaruosius metus subrendau, išaugo tikslai, padidėjo meilė krepšiniui, pasikeitė supratingumas. Ženkliai pajudėjau į priekį“, – pasakojo naujai iškeptas žalgirietis.

Trejų metų kontraktą su Kauno „Žalgirio“ klubu sudaręs ir paraišką NBA naujokų biržoje dalyvauti pateikęs M.Blaževičius turėjo žinutę ir visiems žaliai baltiems sirgaliams.

„Manau, kad nustebinsiu jus“, – nedaugžodžiavo perspektyvus vidurio puolėjas.

Komentarai

  1. 709

    Jaunuolis turi sportines agresijos, nebijo pakovoti uz komanda. Nesvarbu is kur jis kiles, svarbu kad pilnai atsiduotu Zalgiriui.Sveikas atvykes i Kauna.

  2. M.

    Sėdės ant suolo ir tiek.

  3. Aha

    Man tik idomu, kodel Zalgiris leido vaikiui tiek sneket apie Sara kaip pagrindini persikelimo faktoriu, kai, pasak uzsienio zurnalistu, jis jau be penkiu minuciu Fenerio treneris? Kazkaip negraziai atrodo bico atzvilgiu, jei tiek prikalbejes gali likt kvailio vietoj. Nebent cia Zalgiris kazkokius mind games zaidzia, bet nemanau, kad verta ir kad tai ka nors padetu.

  4. Kaunas

    Sveikas atvykes!

  5. f

    nu ir kam jis buvo reikalingas??

  6. Marekas

    Kaip sako pats Marekas didele itaka jo sprendimui turejo Jasikeviciaus parodytas demesys papirko atvirumu idomu kaip cia bus Marekas ateina Saras iseitu

  7. Darius

    Atsimenu kaip rytas Gudaitį iš Žalgirio persiviliojo, o paskui sezono pradžioje tik pyst ir pasikeitė treneris ir bičas liko be pažadų. Dabar Marekas eina į Žalgirį, nes didelę įtaką padarė Jasikevičius, kuris pats vos ne ant lagaminų sėdi. Turbūt visi supranta, ką reiškia Žalgiriui Jasikevičius. Treneri, lik

  8. Vycka

    jei būtų bent 20-21, tai dar matyčiau miglotą perspektyvą, bet tokiu atveju Birutį pasiliktų, čia rimtai kažką mato, o šiaip visi pamena jo 18 pts per 17 min į Žalgirio krepšį – neblogai jaunuoliui, kuriam ne taip seniai 18 buvo suėję?

  9. 15min

    Nedziuginantis aidas is Graikijos Saras pirma Kaune svarsto zengti kita zingsni

  10. Remigijus

    Šaunuolis

  11. Hyper

    Welcome Marek. Kovingumo labai reikes

  12. ???

    Sveikas atvykęs į Kauną, Marekai, ir prisijungęs prie žaliai baltų. Tikiuosi, greitai čia priprasi ir puikiai jausiesi naujoje komandoje. Sėkmės!

  13. Liepa

    Gal kas zino kaip su abonementais neinformuoja ar asmeniskai pastu del pratesimo

  14. Darius

    tempia gumą su abonementais iki rugsėjo mėn, kol bus aiškiau kiek galima parduoti bilietų ir ar galima bus žaisti su žiūrovais

  15. @@0efkc

    1

  16. 1*1*1*1

    1

  17. 1

    1%2527%2522

  18. RRgc46SL

    1

  19. 987'

    1

  20. 482'

    1

  21. 1

    1*1*1*1

  22. 1

    -1);select pg_sleep(8); —

  23. 1

    1*1*1

  24. 1

    smBOU9Fo

  25. 1

    -1 OR 3+461-461-1=0+0+0+1 —

  26. ?

    ???

  27. ?

    ??