Trys trenerių štabo nariai keliasi dirbti į Ispaniją 58

Kauno „Žalgirio“ klubui atsisveikinus su vyriausiuoju komandos treneriu Šarūnu Jasikevičiumi, pokyčių trenerių štabe bus ir daugiau. Kartu su juo į Barselonos „FC Barcelona“ klubą persikelia ir dar trys „Žalgirio“ trenerių štabo nariai – Darius Maskoliūnas, Tomas Masiulis ir Justinas Grainys.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris D.Maskoliūnas Kauno klube trenerio asistentu dirbo nuo 2016-ųjų metų.

T.Masiulis prie pagrindinės ekipos trenerių štabo prisijungė 2018-aisiais, o prieš tai buvo „Žalgirio“ dublerių ekipos treneris.

Fizinio rengimo treneris J.Grainys „Žalgiryje“ darbavosi beveik dešimtmetį, iš jaunimo į pagrindinę komandą perėjęs 2012 metais.

Gerus bičiulius ir kolegas Ispanijoje kartu su savimi matyti labai norėjo pats Š.Jasikevičius, o „Žalgiris“ kliūčių išvykti nesudarė.

„Visi jie yra puikūs specialistai ir jų darbas yra puikiai vertinamas. Dėkojame Dariui, Tomui ir Justinui už darbą „Žalgiryje“ ir linkime jiems sėkmės tolimesnėje karjeroje“, – situaciją komentavo „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Komandos komplektaciją artėjančiam sezonui pradėjęs „Žalgirio“ klubas šiuo metu ieško naujo vyr. trenerio, kuris formuos ir trenerių štabą.

Komentarai

  1. 709

    Sekmes jiems Barselonoje. Dabar jau Motiejunui viskas aisku ko reikia komandai.Turesim visiskai nauja komanda ir ja palaikysim!

  2. Na ką

    Vadinasi Maksvytis arba Kemzūra

  3. Avies galva

    Nuostabu..Pats iseina ir dar 3 zmones issiveda.

  4. .

    nu cia super, visa staffa isdraske iseidamas, aisku nepakeiciamu nera bet dabar viska nuo nulio keist reikes

  5. Nu nžn

    Ar tokį Šaro žingsnį galima vadinti garbingu

  6. Kesukazzz

    Kazys Maksvytis bus Žalgirio vyr. treneris ?

  7. Nebesvarbu

    Normaliai Šaras Žalgirio klubą išdūrė, pats pabėgo ir asistentus visus susirinko. Mintyse tyliai sakydamas „dabar siekit pergales kaip išmanot, man giliai ant jūsų dzin.“
    Nieko mes kaip nors išbrisim iš to liūno. Javtokas su Motiejūnų kažko nelabai tesiskubina, liūdnos dienos artėja.

  8. 2blis

    Man tiesiog gėda už kaikuriuos komentatorius. Ir jūs dar skaitotės fanais…

  9. 709

    Manau teisngai kai treneris iseina su savo stabu.Jei butu kazkas likes tai jam butu sunku ,nes ir paciam reiktu prisitaikyti prie naujos sistemos.Man logiska kai susirenka treneriu komanda ir isvien dirba kartu daug metu.tada ir komanda lengva treniruoti nes kiekvienas zino savo funkcijas sistemoje.

  10. Kažkaip

    Labai greitai pamiršot kiek daug jis padarė. Už Šarą tik Kazlauskas yra daugiau nusipelnęs!

  11. A

    Tai ką, už Šarą gauti pinigai sueis ant Maksvyčio išpirkos. tas surinks kokią žemo lygio komandžiukę nedarančios gėdos Krapikui. Susitikę rimtas komandas gausim po 30 taškų ir girdėsime, kad svarbu vyrai buvo kovingi prieš rungtynes. Ačiū, Neptūno pasiteisinimus po eilinio feilo jau daug kartų girdėjom.

    Pirmą kartą Motiejui reiks priimti pačiam sprendimą ir iškart skuba link blogiausių variantų. Kas per tinginys tas mūsų GM..

  12. Bronko

    Nesikeikit, tikiuos Maskvycio neims. Nieko asmenisko, bet treneris turi buti vyriskas…

  13. @A

    Jei ne Motiejūnas Žalgirio seniai nebūtų

  14. Laikas spaudzia

    Lieka Maksvytis bet ir nezinia isperka kiek per didele prarandam trenerius zaidejus bus ka mastyt

  15. Laikas spaudzia

    Jau zaidejai laukia o trenerio neturim Motiejunui javtokui yra darbu nu ir vasara dar del kitu neaisku zaideju

  16. Laukimas

    Gaila del KC Rivers praradus Zenit dar pangos gudaitis

  17. Neaiskumas

    Neaisku koks sezonas nusimato Saras isejo ir vel daug sprendimu vadovybei

  18. as

    nesuprantu kodel nesvarstomas uzsienietis treneris, ir kuo netinka adomaitis. ar jau motiejunas vadovaujas kazkokiais liguistais ir kvailais principais kaip ir kai kurie fanai..

  19. Kauno gėda

    Nenustebčiau, jei toks šūkis: Jasikevičius-Kauno gėda atsiras ant tvorų.
    Pernai išreketavo Žalgirį padvigubinti algą, šiemet pabėgo nebaigęs kontrakto, išsiveda vos ne visą komandos štabą, dar ir žaidėjų planuoja nusiurbti.
    Kažkoks kvailys jam dar miesto garbės piliečio vardą suteikė?!
    Prostitutė jis.

  20. Motiejunai, skambink Plazai!

    Tik Plaza siuo metu gali islaikyt Zalgiri garbingoj vietoj. Nera, nera siuo metu lietuviu treneriu, kurie galetu galinetis Eurolygoj ir kelti Zalgirio lygi. Ir pinigu tikrai surasit Plazai sudominti. Tik Plaza!!!

  21. Krepsiniozinios

    Zalgiris priverstas keisti planus nusitaike i K. Maksvyti ( eileje) D. Adomaitis ir uzsienio specialistai

  22. Darius

    Suprantamas žmogaus noras išeiti ten, kur stipresnė komanda ir geriau moka, bet iš Žalgirio sirgaliaus pusės pasakysiu, kad mus paprasčiausiai pardavė ir pabėgo kaip žiurkė iš skęstančio laivo. Dar ir trenerių štabą išsivedė ir žaidėjus bando iškrapštyti paskui save. Gal jasikevičius geras kaip specialistas, bet tokiu jis tapo Žalgirio dėka, o tas zaraza dabar paėmė ir viską sugriovė. Nebelinkėsiu jam jokios sėkmės. barselona ir taip buvo nemėgstamiauskas klubas po CSKA, o dabar tapo priešas Nr 1. Mes, palikti prie suskilusios geldos, vis tiek sirgsime už savo komandą, nes mes neparsiduodame, skirtingai nei kažkokie jasikovičiai. Tegu jis čiuožia be teisės sugrįžti. Deklaravęs kažkokius patriotizmus išvertė skūrą, parsidavė kaip prostitutė, nubėgo kaip eilinė barakuda ten, kur keliais rubliais geriau moka pamiršęs visus pažadus ir ištikimybes. Ir čia jam milijonus mokėjo. Buvo gerbiamas ir mylimas. Susna.

  23. Barcelona

    Saras is barcelonos apie asaras palikus zalgiri ir fantastiska barcos pasiulyma

  24. Darius

    Dabar Motiejūnui pats metas parodyti, iš kokio molio jis drėbtas. Pusę komandos jau išbarstė. Dabar pirmas darbas turi būti treneris, čia aš už Adomaitį. Bet kad ir kuris ateis, kėdė bus labai karšta ir sėdėti ant jos nebus lengva niekam. Kitas sezonas bus sunkus. Ieškok rėmėjų, Motiejūnai, geri laikai baigėsi.

  25. Dariau2

    Gal ir yra tavo zodziuose tiesos vardant Saro bet kaip zinom dauguma pasisakiusiu del Saro anksciau ar veliau turejo tas ivykt del isvykimo cia kortos sukrito Barca pralose bet bet nieko nekeicia jau Saras anksciau taresi Pesicius tai suprato o ir teko daugiau skaitit komentaru kad komanda daug praranda treneriai zaidejai palieka

  26. Saras

    Kas tame gyvenime dabar laukia jusu Zalgiriuko? Viskas bus gerai. Treneriai ir asistentai sutinku uzima svarbu dalyka. Bet kaip visada sakiau tai yra tik pora plytu namo statyme Zalgirio organizacija yra fantastine. Labai stipriu miesto bei valstybes uznugariu arena. Manau kad pakeitus reikalus zalgiris isliks stiprus dar daugybe metu

  27. Heyhey

    taip zalieji broliai, labai dvejopi jausmai dėl šaro išėjimo ir naujo trenerio, jau iš lietuvių neliko trenerių be kazlausko vertų būti zalgirioį treneriu, reikia ieškoti užsieniečio

  28. Abonimentas

    ar dauguma kas turit obonimentus klubas neraso tik kur informacija abonimentai kad pirmoje vasaros puseje pirkimas apie pratesima pastu pranestu nezinau kaip kiti laukia ar pirkimas galimas

  29. Zalia Balta

    Tai kiek cia dalbajobu komentuoja net skauda akys skaityti… Ko jis Sara uzsipuolat nesuprantu jis gyvendina svajones taippat kaip buvo zaideju. Kas liecia asistentus tai jei jus dometumetes sportu visur Vyr. treneris iseina su visais asistentais tiek futbole tiek krepsyni. Nebent pats asistentas atsisako keltis bet cia yra retas atvejis. Geda jums turetu buti cia rasyti… Kauno gedos jus esat o ne Saras…

  30. to zalia balta

    taip, jei kalbėti apie trenerius legionierius, tavo tiesa, atėjo koks Kurtinaitis į rusyną ir atsivedė Kuncaitį ir savo sūnų. Išeis ir asistentus pasiims. Bet kas kita, kai taip daro atėjęs į savo gimtojo miesto komandą, kurioje juo patikėjo, žalią paėmė ir išugdė kaip trenerį, daug leido ir daug atleido, labai daug ir sumokėjo. Bet išėjo ir išeidamas viską sugriovė, taip sakant išsinešė visą įdirbį ir sistemą. Pradėjęs komplektuoti komandą numetė darbą ir tepė slides. liko administracija, fanai kažkiek rėmėjų ir keli žaidėjai. Turbūt tik tiek.

  31. Kritikams

    Kažin ar nedarytumėt to paties jo vietoj būdami

  32. Kaunas

    Motiejunui reikia suktis is padeties vel keist planus aisku su Maksvyciu nepaeis O del saro dauguma supranta jei tokia galimybe pasitaike tai kur atsisakys Sarui buvo sunku sprendimui su asarom palikti kauna kaip ir zmonai

  33. Krikštatėvis

    Pritariu pesimistams- situacija darosi stipriai užpisanti. Kiek su Kaziu reikia susiderėti? Pusmečio?

  34. Vycka

    galiu sporinti, kad Šaras tų trejų metų kontrakto nepratemps, išmes, kaip kažkada išmetė kaip žaidėją po geriausio sezono Barcos istorijoje

  35. Vycka

    Dariau, viskuo pritariu, išskyrus CSKA, bet čia ne į temą, o Barca kašyje buvo nemėgstama, fulėje – antra nemėgstamiausia po Bayerno, dabar perims pirmą vietą ir ten, ir ten, kažkiek pateisinau jo perėjimą, išvis, kai Barca prapiso finalą, tai jau buvo aišku, kad Šaras eis į tą savo svajonių miestą, bet kai išsitempė ir asistentus, „TRUPUTĮ“ susinervinau

  36. Treneriai

    Greiciau paskelbtu treneri galvojau gal siendien bet kolkas naujienu nera. Aisku savaite tikrai ras Vadovybei Motiejunui nera taip paprasta greit suderint nemanau kad Maksvyti ispirks greiciau kiti variantai planuose

  37. Auris

    ka jus cia pjaunat apie isdraskyma, gal tik fizinio parengimo treneris galetu ramiai dirbt nesvarbu kas trenerio poste, o maskoliunas su masiuliu tai ka zinau, dabar tu treneris ateini i komanda ir iskart yra tavo asistentai? kiekvienas treneris nori savu asistentu.

  38. Heyhey

    dėl maskoliuno kaip ir buvo aišku nes dar seniai sakė kad važiuos su šaru , gaila dėl grainio , del Masiulio gal truputį. Gerai kad paliko scoutingo asistentas Bijau kad nepasirinktu Adomaičio, arba Krapiko .

  39. Heyhey

    ir dar dėl barsos, tai labiausiai pasikėlęs klubas pasaulyje, kaip elgiasi futbolo žaidėjų rinkoje tai baisu ir negarbinga, o kašės klubas tik

  40. Heyhey

    prielipa, net arena viena mažiausių euro lygoje

  41. ....

    Išdraskyta komanda visiškai. Net nelaukiu ir nenoriu pagalvoti apie kitą sezoną. Paleido visą trenerių štabą, ieško kam iškišt visus turėtus legionierius. Dar betrūksta Grigonį su Ulanovu prarast. Einam ryto pramintais keliais. Baisu darosi, ką vadyba sau galvoja.

  42. Auriuxx

    80% procentų komentarų yra myžimas į batą…..kad čia papirsčiosit;tai bus greičiau….net neabejoju,kad yra ieškomas pats tinkamiausias variantas…kantrybės gerbiamieji lietuviai???,kantrybės??

  43. Lengva pasakyt

    Gal nepanikuosim nepasakyciau isdraskymu kolkas jei iseis 3 4 zaidejai o kaip ir rase. Corona daugiausia smoge zalgiriui nereikia pamirsti biudzetas susitrauke kad ir Sarui isvykus atrodo laisviau o Kad saras pasims asistentus buvo galima spet Motiejunas netrukde isvykti asistentams

  44. Kiekvieną

    Vasarą tas pats maždaug, „baisu ką vadyba sau galvoja“

  45. A G

    vietoj masulio nr. 1 yra paulius jankunas, gana sitam zmogui lakstyt su vaikais. Aisku reik vyr trenerio pirmiausiai, na o del to fizruko, tai nedidele beda…..viskas bus OK, gal net ir geriau, negamins zaideju kitoms komandoms……

  46. Darius

    paskutinis komentaras apie Šarą. 1992 m du latviai Migliniekas ir Vėtra pasirinko žaisti už NVS, o ne už Latviją, esą latviai į Barselonos olimpiadą neprasimuš, o žaisdami už NVS jie gali kažko pasiekti, bet nieko nepasiekė. Tiesa, Vėtra net į NBA po olimpiados buvo pakviestas, bet neįsitvirtino ir grįžo į Europą. NVS, kas nežinote, tai buvo tai, kas liko iš sovietų sąjungos. Tai va, tie du Latvijoje buvo laikomi išdavikais, Latvija tais metais turėjo gerą krepšinio rinktinę ir su šitais dviem tikrai galėjo pakovoti dėl patekimo į olimpiadą. Tai va, man Šaras panašus į tuos du latvius. Karjeristas. mano akyse parsidavėlis. Gerai sako, koks durnius jam Kauno garbės piliečio vardą davė. Patikėkit, būtų ir į Rytą pabėgęs, jei tik tie būtų turtingesni ir gerų žaidėjų prisipirkę.

  47. Nekviena vasara

    Ka gali galvot kol Saras buvo buvo ramu aisku kiekviena vasara budavo gandu kalbos kaip. Ir NBA kviete barca bet vis likdavo kaune. Visi juk jau skaitet Motiejuno interviu saro nera prie naujo trenerio bus viskas nauja komandos fizija mentilitetas

  48. Kiekvieno nuomone

    Kas dave. Matijosaitis as manau kitaip Saras to nusipelne vardo ketvirti metai kaune nemazai kazkada tai turejo ivykt sake jei kur vyktu po zalgirio. Tai i Barcelona ka padarysi atejo laikas sunku buvo palikti Kauna

  49. Kiekvieno nuomone

    Kas kas nezinai Matijosaitis ir as manau buvo vertas nusipelnes.Saras vardo kad ir kaip kas ka sakytu pakeles klubo kartele zaidejai puikiai supranta atsiliepia ir buve zalgirieciai visgi 4 metai kazkada tai atejo laikas nebuvo lengva palikti Kauna

  50. Lrytas

    Eurolygos trofejaus Sarui linkejas. K. Kemzura apie derybas su zalgiriu ir ambicijas. Turkijoje

  51. Lrytas

    Zalgirio akys siuo metu nukrypusios i 43-eju. K. Maksvyti kaunieciai intensiviai derasi su treneriu ir jo atstovaujama. Permes parma

  52. Žalia-balta

    Kad Šaras išėjo, tai gaila, bet kad išsivedė tuos, tai menkas nuostolis. O kad Maskoliūnas netapo Žalgirio vyr. treneriu, tai čia SUPER, nes jam tik padėjėju būt, o ne vyr treneriu. Per skystas jis užimti tokias pareigas.

  53. Žalia-balta

    Šiemet Žalgiriui nereiktų labai išlaidauti dėl Eurolygos, nes didelė tikimybė, kad jos išvis nebus. Pagal PSO, pandemija dar nėra pasiekusi piko. Pažiūrėkit kas darosi Europoje. Užtektų užsikrėsti vienam kažkurio klubo žaidėjui ir visa komanda OUT. Taip kad, geriausiu atveju ruoškimės LKL’ui.

  54. Man

    Įdomu kas su NBA bus už poros sav.

  55. asdf

    ulanovo isvykimas, turbut viena geriausiu naujienu zalgirio fronte per labai ilga laika. laukiam legionieriaus ir maciulio

  56. Ule

    Cia jau buvo aisku del ulanovo jau senai buvo kalbos ir nuo praitos vasaros palinkesim sekmes sutiks gerai pazystama Westermana ziuresim ir. Barca ir Fenerbache svarbu geru naujienu del Grigonio Luko

  57. Dugnas

    Visi išeis… Manau, kad dėl visko kalta pandemija ir karantinas