Trenerio paieškos „Žalgirio“ žvilgsnį kreipia į užsienį 49

Naujo vyriausiojo trenerio ieškančio Kauno „Žalgirio“ žvilgsniai krypsta į užsienį. Komandą prieš savaitę palikus Šarūnui Jasikevičiui, vyksta intensyvios trenerio paieškos.

Praėjusį ketvirtadienį vykusioje spaudos konferencijoje „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas minėjo, kad prioritetas bus teikiamas specialistams iš Lietuvos, tačiau pastarosiomis dienomis situacija pasikeitė.

„Turėjome aiškų lietuvių kandidatų sąrašą. Buvome susitikę su keliais lietuviais treneriais. Darius Maskoliūnas nusprendė vykti į Barseloną kartu su Šarūnu Jasikevičiumi, o Kazys Maksvytis turėjo įsipareigojimų savo dabartiniam klubui, todėl praplėtėme savo paieškos ratą. Turime nemažą specialistų iš užsienio sąrašą. Mūsų noras yra, kad treneris būtų alkanas, motyvuotas ir imlus naujovėms“, – situaciją komentavo „Žalgirio“ direktorius.

Jis pridūrė, kad trenerio paieškos netrukdys komplektuoti komandos.

„Formuojant komandos sudėtį, matome pozicijas, kurias turime neišvengiamai sustiprinti, todėl trenerių ir žaidėjų paieškos vyksta lygiagrečiai“, – teigė P.Motiejūnas.

Trečiadienį „Žalgiris“ paskelbė, kad komandoje kitą sezoną ir toliau rungtyniaus Marius Grigonis ir Lukas Lekavičius. Kiek anksčiau buvo skelbta apie sutartis su Steve‘u Vasturia, Tomu Dimša ir Mareku Blaževičiumi.

Komentarai

  1. Audrius

    Ž.Urboną – naglas, charizmatiškas, kylantis treneris. Neieško žodžio kišenėje.

  2. Nojus

    Hope its Kazys Maksvytis

  3. Paulius

    Pritariu, Urbonas įdomus pasirinkimas butu

  4. Nusikalbat

    Pjaunat nesamones

  5. Motiejunui neisdege

    I D.Adomaiti nebuvo ziurima kad ir kaip buvo minimas Motiejunas i viska atsizvelgia fanu kritika

  6. asd

    taigi raso kad uzsieniecio ieskos, o jus kisat urbonus. dusan alimpijevic visai idomus variantas butu

  7. Kesukazzz

    Aš ir pritarčiau, kad Žydūnas Urbonas būtų įdomus variantas. Bet jis tikrai nepaliks Utenos taip.

  8. Vycka

    išgirdo ne vien mano norus, su kiek žalgirinių kalbėjau, beveik nepalaikė užsispyrimo būtinai lietuvį statyti prie vairo

  9. Vycka

    Urbonas:) naglas, charizmatiškas – tai Pačėsas toks, ko jo nesiūlote?:)))

  10. Adomaitis

    Net Motiejūnui per prastas :D svarbiausia kad su Eurolygos patirtimi būtų, tautybė ne tiek ir svarbu

  11. Gal

    Beno Udrich

  12. Laukimas

    Po ilgos pertraukos bus uzsienietis nesuprasi ka sneka per konfas

  13. Gal

    Beno Udrih

  14. Uztruko

    Kiek laiko savaite nuo ketvirtadienio dar tos derybos su Maksvyciu Motiejunui vilciu nebuvo Parma nepasidave nejo i kalbas

  15. Pinokis

    Ne Urbonas, tikrai bus Zavackas.

  16. Darius

    Test ar siunciasi komentarai

  17. Darius

    Kadangi mane jau atblokavo, tai sukritikuosiu Motiejuna., kuris yra totalus savo amato diletantas, nevykelis, gimes po laiminga zvaigzde ir tik sekmingai susikloscius aplinkybems, buves is meslo istrauktas vien trenetio Jasikeviciaus deka . Priminsiu, kad Motiejunas buvo i Zalgirio trenerius atvedes tokius profus, kaip Zouras. Kokie buvo rezultatai prie Zuroso ? Tragiski. Ir motiejunas atleido graika bei sumokejo jam bei graikui asistentui simtatukstantines kompensacijas. Kieno tai buvo pinigai ? Zalgirio. Motiejunas nei rublio nera idejes i kluba. Tik ima. Toliau, buvo paemes Stomberga. Vel visiskas fiasko. Paeme Krapika ir laikesi jo isikibes, kol Gintaras pats atsistatydino remiamas ituzusiu fanu. Ir tada isauso motiejuno sloves valanda, kai Krapiko asistentas Jasikevicius pereme komandos vaira ir eme versti kalnus. Motiejunas pasinaudojo situacija tik brangindamas bilietus. Ir atejus dienai, kai Jaska isejo, molio motiejunas vel imasi komplektuoti komanda. Atseit kalbejo su Maskoliunu. Kazka juk reikia fanams sakyti, ar ne. Kemzurai ir Adomaiciui jis dejo ignora, nes uzsimane Maksvycio, kurio nepardave. Paziuresime ka dabar kam siulys diletantas molio, jau lietuviai treneriai jo nebedomina. Doletanto, kuris valdo kluba kaip savo, neidejes i ji nei 1 savo rublio.

  18. Darius

    Ps eitum geriau, motiejunai, remeju ieskoti. Kur generalinis remejas ? Kas jis, yra toks ? Ar vel kaip
    apsimyzes tik fanu pinigu kaulysi ? Kaip ten su atributika komandos ? Kur nuseda pinigai, kokiam uabui ? Mes norime zinoti.

  19. fanas

    Kazlauskui pasiūlyt galėtų

  20. Man

    Atrodo, kad tam Dariui smegenų sifilis…?

  21. Motiejunai, skambink Plazai!

    Tai stiprus ir alkanas strategas, kuris gerai pazista Zalgiri ir taip pat sugebantis nuteikti zalgiriecius tik pergalems!

  22. To Darius

    Tikrai tave uzblokave buvo? Idomu…

  23. To Darius

    del Motiejuno tu visiskai teisus. Jis buratino statytinis, kuris kazkaip sugebejo islikti neismestas ir po to iskilti.

  24. Sidas

    Labai dziugu kad ne kazys bus, manau pervertintas ir rizikingas variantas jis butu buves, ir uz ji dar ismoka moket…

  25. Erdoganas

    Jasikevicius rekomendavo ipedini Zalgiris domisi trenerio is turkijos paslaugomis

  26. Dariau uzsiparines

    Dariau neperdauk cia jau kritikos Motiejunui ko drabstytis

  27. Dariau uzsiparines

    Nes lietuviu neliko tai kur daugiau jei beliko uzsienis su D. Maskoliunu is vis nereikejo imtis i trenerius Motiejui dar lauke sprendimo be naudos su Kemzura is vis neaisku ko buvo susitike kai jau turejo turku susitarima turkai nelauke

  28. Dariau2

    Matyt per savo kalbas ir uzblokavo tam neturint pagrindo teisybes tik jau neversk viska Motiejunui

  29. Darius

    Taip, mane buvo užblokavę ir dabar mano namų IP vis dar yra blokuotas. Jiems nepatinka teisybė, nes yra arogantiški ir susireikšminę kvailiai. Pamenat, kai prieš rungtynes su Milanu pakėliau vėją, kad neįleistų sirgalių iš Milano, nes neateis daug mūsiškių ? Motiejūnas pasijuokė į veidą ir per tv aiškino, kad Žalgirio sirgaliai tikrai ateis visi, o jei neateis, tai vienetai. Neatėjo 5 000. Dabar paskaičiuokite kokie nuostoliai dėl vieno durniaus kvailo užsispyrimo. O kai paskui parašai, kad buvote perspėti, tai blokuoja IP. O tada verkia, kad sirgaliai paliktų pinigus už sumokėtus bilietus. Spirt lauk tą asilą.

  30. Heyhey

    chebra , ko užvalgėt kad taip kliedit? Prie ko čia Motiejūnas? Prie ko Urbonas ? Darosi čia komentarai visiškas darnių laivas

  31. Nieks neverkia

    Dariau visi ta atsimena Kaunas Milan Motiejunas pats atsake i klausymus per konfa ka uzdave viskas saugumo uztikrintumas nu bet nereikia jau taip reguot kas kaip buvo . Dariau tave vieninteli uzblokavo uz tavo matyt nepagrista kritika kazkodel kitu neblokuoja nesivelia kas nereikia

  32. Dariui

    Tai gal pats eisi vadovauti? Be Motiejūno išvis krachas būtų

  33. Darius

    Nepamirškite, kodėl yra Žalgiris. Nes esame mes, fanai, kurie ir išlaiko komandą. O jokiems motiejūnams neketinu lankstytis, nes privalo dirbti geriau ir kritika nėra nepagrįsta. Pateikiau krūvą pavyzdžių, bet kritika nepagrįsta ? kartais vadovybės sprendimai tiesiog užmuša savo kvailumu. Apie tą patį Zouros rašiau, kad neimtų, nes bus tragedija, kas ir atsitiko. Su vieninteliu Jasikevičiumi pataikė, bet irgi tik per fanų užsispyrimą nuversti Krapiką, nes pats Motiejūnas gi nei per kur Krapo neliosavo. Apie žaidėjų parinimą kiek mano buvo rašyta ? Kodėl aš, paprastas sirgalius, nuspėju, kad prašaus, o ten susirinkę vadyba rašosi šimtatūkstantinius kontraktus ? Rašiau dėl Pociaus, dėl Seibučio. Rašiau, kad Pocius niekada nebesužais, nes jo susidėvėję sąnariai, bet paėmė 2 metam, o po metų su priemoka kažkam iškišo, kur tas net nesugebėjo baigti sezono ir baigė karjerą. Dėl javtoko rašiau, bet tokį medį dar 3 metus laikė. Dėl atmosferos rūbinėje, kaip sako. Nu išėjo jis ir ką, bloga atmosfera patapo ? balastų balastas. Tiesiog norisi, kad būtų normalus, protingas, suprantantis krepšinį vadovas.

  34. Dariau2

    Lengva tau kalbeti dar pridek zodi fanai islaiko komanda is bilietu prisidedant prie biudzeto

  35. Lrytas

    Maksvytis prabilo apie rusu uzkirsta kelia i zalgiri“ As buvau pasirenges

  36. Zalgirio sirgaliai

    S. Jasikeviciaus isvykimas sukrete Zalgirio sirgalius Saras ne zaidejas ne treneris – jis yra fenomenas

  37. Vytautas

    A. Sireika jau kartą gelbėjo Žalgirį

  38. Vytautas

    A. Sireika jau kartą gelbėjo Žalgirį. O kodėl nepabandyti

  39. Dariui

    Kodėl turėtų klausyti vieno paprasto sirgaliaus? Būtum akcininkas, dalyvautum susirinkimuose tada galėtum reikštis

  40. Hyper

    Darius Maskoliūnas visai netinka būti pagrindiniu Žalgirio treneriu – neturi ambicijų. Tiktų Joanas Plaza, Ertugrulas Erdoganas, arba Pedro Martinezas.

  41. Manau

    Kad tas priedurnis, pasivadinęs Dariumi, yra ne fanas „Žalgiriuko“, bet kenkėjas. Jei tu tik kritikuoji ir šmeiži komandą, kurią „palaikai“, nešiksi ant visų iš eilės. Kas tu toks, kad pisi protą kiekvienam? Ką pats gyvenime pasiekęs, įvardink, kokias pareigas užimi ir kokį išsilavinimą turi? Esi menkysta, kuris bent tokiu būdu išsireikalauji sau dėmesio. Jei turi bobą, pabrėžiu bobą, tai sėdi jei po padu, taip bandydamas išsilieti čia. Apgailėtina ir žema. Man gaila tavęs, žmogau, gydykis…

  42. Itaka

    Saro isvykimas prisidejo prie Ulanovo karjeros sprendimo

  43. Darius

    smeiztas yra neatitinkantys tiesos teiginiai. Tiesa nera smeiztas, o as pasakiau tik tiesa. Jeigu pats manai, kad as smeiziu sakydamas tiesa, tai tau visai negerai su galva, bet kaxinar ta sugebesi suvokti del riboto intelekto. Todel jei jaukaltini mane smeiztu, tai pasakyk, kur as parasiau neteisybe, ty apsmeiziau.

  44. Hyper2

    Kam is vis Motiejunas dar kazko tikejosi kai nujaute kad Saras kviesis Maskoliuna jau cia buvo nuspejama kad rinksis. Barca kad ir kaip nebuvo lengva Maskoliunui ir Rinktine nuplauktu Motiejunas dar bereikalo lauke sprendimo

  45. Dariau2

    Dariau keisk nuomone nes tu matai kad vienas turi daugiau kritikos pretenziju ilgais traipsniais savo pykciais duok zmonem dirbt uzkliuna Javtoko pareigos kiti nemato taip elgtis tokiu neblokuoja

  46. Sarasas ilgeja

    Zalgirio trenerio paieskose dar dvi idomios pavardes ir asmeniniai pokalbiai

  47. 15min urbonusas

    Milijono vertas Kazys ir kodel Zalgiriui netiko D. Adomaitis?

  48. fanas

    to dars prasysiu kad tave visam laikui uzblokuotu ir baigsis tavo sustravimai

  49. Rytis

    Nenadas Čanakas… ;)