#ŽalgirisOnAir. D.Belickaitė apie krepšinį, pramogų pasaulį ir dievintą M.Kalnietį 2

Kauno „Žalgirio“ tinklalaidės #ŽalgirisOnAir 28-asis epizodas yra išskirtinis. Pirmą kartą laidos vedėjas Kipras Serpauskas šalia savęs turėjo pašnekovę, kuria tapo Dalia Belickaitė.

„Žalgiris TV“ laidų vedėja visiems komandos sirgaliams yra puikiai pažįstama iš įvairių rubrikų, o labiausiai dėl jų pamėgtų #TimeOutŽalgiris epizodų.

Buvusi krepšininkė tinklalaidėje pasakojo apie savo gan anksti pasibaigusią profesionalės karjerą, ją stabdžiusias traumas bei naują gyvenimo etapą pramogų pasaulyje.

Prieš „Žalgiris TV“ komandos 24-erių mergina prisijungė dar pati žaisdama krepšinį – tuomet ji vilkėjo Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ marškinėlius, o darbas Lietuvos čempionų komandoje atvėrė naujas galimybes.

„Visada norėjau ir sakiau, kad jei nebūčiau žaidusi krepšinio, būčiau kažką sukusi pramogų pasaulyje ir man ten būtų visai gerai sekęsi. Po pirmųjų rungtynių man atsiuntė vaizdo medžiagą ir aš juokiausi gulėdama lovoje, nes man viskas atrodė labai blogai. Vis tik, man labai patiko ir užsikabinau“, – apie pradžią „Žalgirio“ klube pasakojo sirgalių mėgstama mergina.

D.Belickaitė pokalbio metu atskleidė, kad socialiniuose tinkluose sulaukia daugybės sirgalių palaikymo žinučių bei įvairiausių pasiūlymų.

„Žiauriausias pasiūlymas buvo važiuoti berods į „Fenerbahce“ rungtynes Turkijoje, užsidėti kažkokios lažybų kompanijos marškinėlius ir tada su visais partneriais papietauti ar pavakarieniauti. Jie žaidėjo tikrai nemažus pinigus, apmokėti skrydį ir viešbutį. Tai man buvo šokiruojantis pasiūlymas, į kurį nieko neatrašiau“, – keisčiausią pasiūlymą įvardino buvusi krepšininkė.

Daugiau istorijų apie D.Belickaitės veiklas pramogų pasaulyje, įsimintiniausius karjeros epizodus, dievuką Mantą Kalnietį, „blic“ žaidimą ir atsakymus į žiūrovų bei klausytojų klausimus sužinosite paklausę naujausią tinklalaidės epizodą.

#ŽalgirisOnAir tinklalaidės vaizdo įrašą rasite „Žalgirio“ „YouTube“ kanale, o audio įrašus „Podbean“, „Spotify“, „Iphone podcasts“, „Google podcasts“ ir „Mixcloud“ platformose.

#ŽalgirisOnAir naujienas taip pat galima sekti ir soc. tinklų „Facebook“ ir „Instagram“ paskyrose.


#ŽalgirisOnAir tinklalaidėje su D.Belickaite kalbama:

apie kasdienybę, darbą „Žalgiryje“ ir vedėjos rolę (0:30);

apie pradžią krepšinyje, žaidimą rinktinėse ir traumas (24:15);

apie aktorės vaidmenį ir socialinius tinklus (34:50);

„blic“ žaidimas (44:50);

žiūrovų ir klausytojų klausimai (50:00).

Komentarai

  1. žagirio fanas

    labai laukiu žalgirio važybu

  2. sd

    neramina kad garino nezaidzia su vef, medicinine lyg ir praejo, pagal jo atstovus 100% sveikas turejo but, o cia dar reabilitacija kazkokia atlieka