Penktadienį startuoja bilietų prekyba į „EuroLeague We’re Back Preseason Tour“ turnyrą 6

Krepšinio išsiilgę Kauno „Žalgirio“ sirgaliai jau visai netrukus žalgiriečius galės gyvai išvysti ant parketo. Rugsėjo 12–13 d. „Žalgirio“ arenoje įvyks „EuroLeague We’re Back Preseason Tour“ turnyras, kuriame be Lietuvos čempionų taip pat dalyvaus Milano „AX Armani Exchange“, Atėnų „Panathinaikos“ ir Berlyno ALBA komandos.

Bilietų prekyba į Eurolygos ikisezoninį turnyrą prasidės penktadienį, rugsėjo 4 d., 10.00 val., o pirmieji bilietus įsigyti galės praėjusio sezono „Žalgirio“ abonementų savininkai ir „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai. Už išankstinę kainą vieno abonemento savininkas galės įsigyti du bilietus, o abonementų turėtojai, kurie praėjusio sezono atšauktų rungtynių kompensaciją pasirinko gauti kaip nuolaidą šio sezono abonementui, savo kompensacijos sumą turės kaip kreditą savo paskyroje, kurį galės išnaudoti bilietams. Abonementų savininkai bilietus galės įsigyti tik prisijungę prie savo paskyros, kuria pirko abonementą.

Artėjančiame sezone bilietus į visas rungtynes sirgaliai įsigyti galės tik internetu, o vieša prekyba į „EuroLeague We’re Back Preseason Tour“ turnyrą „Žalgirio“ arenoje prasidės pirmadienį, rugsėjo 7 d., 13.00 val.

Rugsėjo 12 d., šeštadienį, bus žaidžiamos dvejos pusfinalio rungtynės. Nuo 16.00 val. savo jėgas išbandys Milano ir Berlyno ekipos, o 19.00 val. susigrums „Žalgirio“ ir „Panathinaikos“ krepšininkai. Rugsėjo 13 d. 16.00 val. įvyks mačas dėl trečiosios vietos, o 19.00 val. – turnyro finalas. Vienas bilietas galios dvejoms tos dienos rungtynėms.

Nors nuo rugsėjo 1 d. žiūrovų skaičius renginiuose nėra ribojamas, „Žalgirio“ arenoje susirinkę žiūrovai turės laikytis saugaus atstumo, galės sėsti į kas antrą vietą ir per visas rungtynes privalės dėvėti apsaugines veido kaukes.

Lietuvos čempionų klubas taip pat imsis visų prevencinių saugos priemonių, kad krepšinio rungtynės vyktų saugiai. Bus tikrinama visų atvykstančių į areną lankytojų, darbuotojų ir žaidėjų kūno temperatūra, kuriai viršijus 37,3 laipsnio, asmenys nebus įleidžiami į areną. Taip pat prie kiekvieno įėjimo sumontuoti dezinfekatoriai, įrengti papildomi žymėjimai lankytojų srautų valdymui, prieš atsidarant durims į renginį dezinfekuotos visos durų rankenos, turėklai esantys arenoje, po rungtynių dezinfekuotos visos sėdimos vietos, turėklai, paviršiai esantys arenoje.

Kauno „Žalgiris“ taip pat primena, kad dėl nuolat besikeičiančios situacijos, artėjančiame sezone abonementais prekiaujama nebus, o į rungtynes teks įsigyti pavienius bilietus.

Bilietų prekyba į reguliariojo sezono rungtynes startuos pasibaigus Eurolygos ikisezoniniam turnyrui. Klientai, kurie nori pirmieji gauti naujienas apie bilietų prekybos pradžią (kiekvieną mėnesį), yra kviečiami užsiregistruoti čia: https://zalgiris.typeform.com/to/WtKhOMLA.

Komentarai

  1. ..

    pagaliau :)

  2. Sugriztam

    ????

  3. 15min

    Paskutinieji LKL nezinomieji solidus S. Vasturia, klaustukas del prancuzo ir mislingoji Dzukija

  4. 15min

    Zalgirio treniruotese dar nedalyvavo du LegionieriaI Augustine’as Rubitas prie ju prisijungs artimiausiu metu tuo metu kelio trauma besigidantis argentinietis 15 Min ziniomis nerunktyniaus dar bent menesi

  5. perkelkit

    savo bilietu platinimo sistema i normalius servus, jei dabar stringa tai kas bus pries eurolyga?

  6. Bilietai

    Stringa As geriau Per TV paziuresiu