#TimeOutŽalgiris. Žalgiriečių pozavimo ypatumai, A.Milaknio gynyba ir „apsileidęs“ T.Walkupas 0

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai savaitgalį sudalyvavo tradicinėje media dienoje, kurios metu jiems teko pozuoti nuotraukoms bei filmuotis įvairiuose vaizdo įrašuose.

„Žalgirio“ arenos užkulisiuose tradiciškai sukiojosi „Žalgiris TV“ laidų vedėja Dalia Belickaitė, kuri kartu su komanda sirgaliams parengė pirmąją šeštojo #TimeOutŽalgiris rubrikos sezono epizodą.

Kalbindama žalgiriečius D.Belickaitė aiškinosi, kaip jie vertina savo ir komandos draugų pozavimo įgūdžius bei prašė žalgiriečių išsirinkti, kuriems komandos draugams jie patikėtų savo stilių, šukuosenas ar nuotraukų darymą.

„Fotografuotų gal Nigelas, nes nuolat fotografuoja savo patiekalus, kelia juos“, – komandos legionierių išskyrė Paulius Jankūnas, kuriam pritarė ir Rokas Jokubaitis.

Pasak žalgiriečių, komandos krepšininkų stiliumi geriausiai pasirūpinti galėtų Joffrey Lauvergne arba Patricio Garino.

„Manau, kad J.Lauvergne. Jis yra prancūzas ir jūs žinote, kokie vyrai yra prancūzai. Jis nuolat gražiai rengiasi, turi vyrišką rankinę, o tokie vyrukai visada yra stilingi“, – svarstė N.Hayesas.

Vertindami komandos draugų nuotraukas iš ankstesnių fotosesijų žalgiriečiai bene daugiausiai diskutavo pamatę Thomaso Walkupo nuotrauką. Nors R.Jokubaitis komandos draugo pozai ir visai nuotraukai davė aukščiausią įmanomą pažymį, vyresni komandos draugai su tuo sutikti nenorėjo.

„Čia dar kai Walkupas buvo formoje, pasportavęs. Už pastangas galima duoti 8 – juk pirmai nuotraukai neduosi 10. Dabar Thomasas šiek tiek apsileidęs“, – teigė Marius Grigonis.

„Galiu pasakyti, kad nuotraukose Thomasas su savo raumenimis atrodo įspūdingai, bet realybėje taip nėra. Manau, kad jis padarė įtaką, kad tos nuotraukos taip gražiai atrodytų“, – įtarė komandos kapitonas.

Daug juoko ir gerų emocijų žaliai baltiems sukėlė ir Artūro Milaknio nuotrauka, kurioje jis pozuoja gynybinėje pozicijoje.

„Pro tokią gynybą praeiti neįmanoma. Žmogus daro ne tai, ką yra pratęs, jam reikėjo išeiti iš komforto zonos“, – juokėsi R.Jokubaitis.

„Jam net nuotraukoje nesiseka, tai kaip gali realybėje išeiti? Kojos plačiai, rankos irgi beveik kaip reikia. Duosime 6 balus“, – bendražygio gynybinius sugebėjimus nuotraukoje vertino P.Jankūnas.

Žalgiriečių geros nuotaikos pliūpsnį ir media dienos užkulisius pamatysite pažiūrėję naujausią #TimeOutŽalgiris epizodą.

Komentarai