Dienos šviesą išvydo išskirtinis „Žalgirio“ laikrodis 2

zalgiris-watch-long-banner

Kauno „Žalgiriui“ pasitinkant naująjį sezoną, pristatytas išskirtinis riboto tiražo – „Žalgirio“ laikrodis. Aksesuaras pagamintas Šveicarijoje, „Swiss Military by Chrono“ gamintojo. Šis prekinis ženklas yra žinomas visame pasaulyje dėl savo nesenstančio dizaino, tikslumo ir išskirtinės kokybės.

Lietuvos čempionai, kurie pirmieji pasimatavo laikrodį, pripažįsta, jog gamintojui puikiai pavyko suderinti sportinę bei klasikinę išvaizdą.

„Likau sužavėtas, jog laikrodis turi dvi apyrankes, kurias galėsiu derinti prie aprangos stiliaus. Sportinio stiliaus apyrankė puikiai tiks keliaujant į treniruotes, o laisvalaikiu galėsiu rinktis klasikinį variantą“, – apie naująjį produktą puikiai atsiliepė Kauno „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas.

Iš viso išleisti 944 laikrodžiai, kurių kiekvienas turi savo unikalų serijos numerį. Šis skaičius pasirinktas neatsitiktinai. Būtent 1944 m. buvo įkurtas Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas, per daugiau nei 75 gyvavimo metus iškovojęs ne vieną titulą ir garsinantis Kauno ir Lietuvos vardą visame pasaulyje.

Naujasis žalgirietiškas aksesuaras turi dvi, nerūdijančio plieno bei kaučiukinę apyrankes, safyru dengtą stikliuką ir net 5 metų garantiją. Laikrodžio kaina – 239 eurai.

Oficiali „Žalgirio“ laikrodžių prekyba startuos rugsėjo 28 d., pirmadienį. Juos įsigyti bus galima:

  1. kaunas

    reiks pirkt

  2. Rita

    Kodėl tik vyriški?

Komentarai uždaryti