Žalgiriečių ir J.Lauvergne COVID-19 testų rezultatai – neigiami 11

Rusijoje vykusiose Eurolygos antrojo turo rungtynėse Maskvos srities „Chimki“ ekipą įveikusi Kauno „Žalgirio“ komanda grįžo į Lietuvą.

Šeštadienį vakare Maskvos priemiesčio Mytiščių arenoje pergalę iškovoję žalgiriečiai iškart po rungtynių pajudėjo į oro uostą ir užsakomuoju reisu parskrido į Vilnių, kur visiems delegacijos nariams buvo atlikti COVID-19 testai.

Sekmadienį ryte „Žalgiris“ sulaukė atsakymo, jog visi komandos narių testų rezultatai yra neigiami.

„Žalgiris“ Rusijoje rungtyniavo be vidurio puolėjo Joffrey Lauvergne, kuriam dar trečiadienį atliktas COVID-19 testas buvo parodęs teigiamą rezultatą.

Kaune izoliavęsis ir jokių COVID-19 simptomų nejaučiantis J.Lauvergne papildomus testus atliko penktadienį ir šeštadienį. Abiejų testų rezultatai buvo neigiami.

Sulaukęs dviejų iš eilės neigiamų COVID-19 testų rezultatų Kauno „Žalgiris“ kreipsis į atsakingas institucijas, kad pirmojo J.Lauvergne testo rezultatai būtų pripažinti klaidingais ir vidurio puolėjas galėtų nutraukti saviizoliacijos procesą.

Komentarai

  1. 709

    Maloni zinia. Gaila kad del klaidingo testo zmogus turi kenteti ir prasyti malones,o tie kas atsakingi uz testus toliau ramiai dirbs.

  2. Aaa

    Klausimas kiek paprastiem zmonem tu testu klaidingu ir nera galimybes pasitikrinti normaliai. Pasityciojimas kazkoks…

  3. Darius

    Jau rasiau, kad tie testai naudojami ne pagal paskirti. Anksciau jie buvo gaminami, bet mazais kiekiais ir naudojami moksliniams tyrimams. Lenkijoje zurnaliste ta pacia diena pasidare 30 testu ir 12 ar pan buvo teigiami, kiti neigiami. Visi kam reikia zinoti, ta zino, bet toliau apsimeta, kad nezino ir toliau plauna pinigus pirkdami sudus, kurie patikimumo turi lygiai 0 %. Loterija, atspes neatspes. Bet tos loterijos rezultatus biurokratine masina priima kaip tikra. Nori buti izoliuotas – testuokis, durniau.

  4. Darius

    Pratęsiu mintį. Žmonių testavimas šitais šūdo certės testais yra beprasmis, net jei jie turėtų 100 %tikslumą, nes per dieną pratestuojama 6000 žmonių, kaip pvz. Iš jų 200 randama teigiamų rezultatų, atseit serga. Tačiau Lietuvoje yra 3000 000 žmonių ir jei iš 6000 serga 200, tai ištestavus visus 3 000 000 teigiamų rezultatų rastume 100 000. Tad kokia prasmė nupjauti aisbergo viršūnę, jei vis tiek beveik 100% užsikrėtusių laisvai vaikšto tarp mūsų ? Kokiaprasmė testuoti, jeiuž valandos po testo pridavimo žmogus laisvai gali užsikrėsti ir gavęs neigiamą testą jau būti užsikrėtęs ? Vyksta aukščiausio lygio viršūnių palaimintas idiotizmas. Plauna ir plauna žmonėms smegenis, o daugelis visai neįjungia kritinio mąstymo ir tiki. Vaikšto su makaronais ant ausų.

  5. ???

    Žinoma, labai džiugu, kad J. Lauvergne’ui diagnozė nepasitvirtino ir niekas iš „Žalgirio“ neserga, bet kas atsakys už klaidą? Žmogui – stresas, komandai – nuostoliai… Eliminuotas bene pagrindinis „Žalgirio“ krepšininkas. Panašu į sabotažą… Išties, keisti dalykai vyksta su tais testais.

  6. kodel

    kodel,uzsakomas reisas buvo vykdomas i vilniu?zalgirio bustine,Kaune?gal Kaune nera testu?gal iki baltarusijos sienos pigiau?reisas tai uzsakomas ar ne?

  7. .

    Patikimu tikrai nera. O iki Vilniaus arciau skrist :)

  8. Faktas

    Faktas, kad darius bijo skiepų.
    Todėl ir inkščia po kiekvieno straipsnio.
    Darius=begemotas, kuris bijojo skiepų.

  9. Darius

    Savo skiepą nuo makarono viruso aš dovanoju tau. Tai yra faktas. Apsiskiepyk į abu žandus, durneli

  10. faktas

    Lauvergne COVID testą darė su terbakrauskio kodlos atvežtais testais, kurie rodo oro slėgį padangose, bet kainavo 4 kartus brangiau …