Po „Žalgirio“ rungtynių restorane „Sala“ vyko susitikimas su partneriais 0

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas su savo partneriais bendrauja ne tik prie derybų stalo –  po pirmųjų Eurolygos namų rungtynių ir įspūdingos pergalės prieš Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkus klubo vadovai kartu su partneriais rinkosi „Žalgirio“ arenoje įsikūrusiame restorane „Sala“.

Iškart po žalgiriečių rungtynių į restoraną skubėjo ne tik partneriai, bet ir „Žalgirio“ darbuotojai su direktoriumi Pauliumi Motiejūnu priešakyje.

Susirinkusius svečius sveikino „Žalgirio“ arenos balsas Andrius Žiurauskas, o susitikimo pradžioje per didelį ekraną taip pat buvo stebima po rungtynių vykusi trenerių spaudos konferencija.

„Siekiame, kad mūsų partneriai dar labiau įsilietų į „Žalgirio“ bendruomenę, todėl mums yra ypatingai svarbu juos pažinti iš arčiau ir nuolat palaikyti ryšį. Taip pat džiaugiamės, kad skirtingus mūsų partnerius vienija krepšinis, o tarp jų vėliau užsimezga ir draugystės“, – teigė „Žalgirio“ klubo direktorius.

Renginio metu Kauno „Žalgirio“ verslo vystymo vadovė Unė Marija Jurkštaitė apdovanojo geriausią praėjusių metų kampaniją parengusius partnerius. Šį kartą apdovanojimą laimėjo „Žalgirio“ vardo licencinį produktą – „Žalgirio“ duoną – išleidusi įmonė „Vilniaus duona“.

Po trumpo pristatymo vakaro svečiai restorane liko užkandžiauti bei dalintis po rungtynių likusiais įspūdžiais.

Komentarai