#60SecondsWithZalgiris. Žmonių mintis skaityti norintis M.Blaževičius prieš G.Shermadinį 3

„Žalgiris TV“ rubrika #60SecondsWithZalgiris sugrįžta jau trečiajam sezonui – sirgalių mėgstamuose epizoduose žalgiriečiai toliau žaibiškai atsakinės į jiems užduotus klausimus per vieną minutę.

Pirmuoju naujojo sezono pašnekovu šioje rubrikoje tapo 19-metis Marekas Blaževičius, jau spėjęs sužaisti ir pirmąsias oficialias rungtynes su „Žalgirio“ marškinėliais.

Tarp žalgiriečio atsakymų į klausimus nuskambėjo ne vieno garsaus krepšininko pavardė – nuo Giorgio Shermadinio iki Timo Duncano ar Michaelo Jordano.

Save ir visą „Žalgiris TV“ komandą aukštaūgis prajuokino įvardindamas savo mėgstamiausią NBA komandą – Niujorko „Knicks“.

Peržiūrėję naujausią „Žalgiris TV“ rubrikos #60SecondsWithZalgiris epizodą taip pat sužinosite, koks yra firminis M.Blaževičiaus patiekalas, mėgstamiausias atlikėjas, mėgstamiausias kompiuterinis žaidimas ir dar daugiau.

Komentarai

  1. Darius

    Ne į temą, bet aš manau, kad neilgai mums liko pasidžiaugti Žalgiriuku gyvai, nes mūsų valdžiažmogiai tuoj uždraus sirgaliams eiti į areną. Manau, kad būsimos rungtynės gali būti paskutinės arba priešpaskutinės.

  2. heyhey

    sutikciau , su realu jau neleis greičiausiai stebeti arenoj.

  3. Darius

    mačiau, kad Olandijoje kai sirgalių neįleido į futbolo rungtynes, tai jie keliolika tūkstančių susirinko prie stadiono ir taip palaikė komandą. Jeigu mūsų į rungtynes neįleis, o tikrai neįleis, gal net jau ir sekančias rungtynes atšauks, tai aš už, jei mes susirinktume prie arenos. Aš ateičiau. jau užkniso negyvai su savo ribojimais ir draudimais. Tegu patys ir sėdi namie, o žmonėms gyventi reikia.