Ilgą laiką varžovus vijęsis „Žalgiris“ triumfavo Vilerbane (VIDEO) 29

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo penktą pergalę šio sezono Eurolygoje. Ketvirtadienį Martino Schillerio auklėtiniai išvykoje rezultatu 83:74 (13:23; 28:27; 16:10, 26:14) įveikė Vilerbano ASVEL komandą.

Varžovai rungtynes pradėjo pelnydami septynis taškus be atsako, tačiau Thomaso Walkupo tritaškis ir Mariaus Grigonio bei Joffrey Lauvergne dvitaškiai skirtumą sumažino – 7:11. Dar po dvitaškį pridėjo M.Grigonis ir Augustine‘as Rubitas, baudų metimus sumetė T.Walkupas, tačiau varžovai spurtavo, o po nesportinės Pauliaus Jankūno pražangos ir dar labiau nutolo – 13:23.

Prasidėjus antrajam kėliniui iš toli taikliai atakavo Artūras Milaknis, iš po krepšio pataikė T.Walkupas, penkis taškus iš eilės pelnė Martinas Gebenas ir varžovų treneris buvo priverstas prašyti minutės pertraukėlės – 23:26. Iš toli pataikė Steve‘as Vasturia, penkis taškus pridėjo M.Grigonis, bet varžovai vėl šovė į priekį – 31:41. Šešis taškus surinko Lukas Lekavičius, iš toli pataikė Nigelas Hayesas, baudų metimus sumetė M.Grigonis, tačiau priartėti nepavyko – 41:50.

Iš po krepšio iškart po pertraukos pataikė J.Lauvergne, tą patį padarė M.Grigonis, M.Gebenas ir P.Jankūnas – 49:56. Po du taškus į komandos sąskaitą pridėjo A.Milaknis ir L.Lekavičius, o kėlinį keturiais taškais iš eilės užbaigė M.Grigonis – 57:60.

Du baudų metimus prasidėjus paskutiniam ketvirčiui sumetė P.Jankūnas, o po J.Lauvergne dėjimo iš viršaus „Žalgiris“ pirmą kartą rungtynėse įgijo persvarą – 61:60. Tolimą metimą per varžovų rankas pataikė M.Grigonis, iš vidutinio nuotolio taiklus buvo A.Rubitas, o po šešių iš eilės L.Lekavičiaus taškų žalgiriečiai padidino savo persvarą– 72:67. Penkis taškus pelnė M.Grigonis, iš viršaus įdėjo M.Gebenas, o keturi taiklūs T.Walkupo baudos metimai įtvirtino pergalę – 83:74

„Žalgiris“: M.Grigonis 25, L.Lekavičius 13, T.Walkupas 11 (7 rez. perd., 6 atk. kam.),  M.Gebenas 9, J.Lauvergne 6, A.Milaknis 5, A.Rubitas 4, P.Jankūnas 4, S.Vasturia 3 (6 atk. kam.), N.Hayesas 3.

ASVEL: C.Kahudi 18, G.Yabusele 17 (6 atk. kam.), D.Lighty 16 (4 rez. perd.), P.Lacombe 10 (4 rez. perd.).

Komentarai

  1. Lukauskis

    LIVE visur rodo – https://bit.ly/2HMeDH1

  2. Fanas

    Ta gnyda sutrauka Janki nafik spirt is komandos kuo toliau. Jau praeitais metais buvo lavonas, nu siemet

  3. Fanas

    Siemet vimdanti katastrofa – nu nifiga nepadaro absoliuciai niekur, toks inkaras komandai kad nu na… Janki po velniu pyzdink is komandos kuo greiciau, tuo komandai bus tik lengviau, ypac finansiskai

  4. reikia

    is prienu miniota susigrazint, i jankuna bloga ziuret jau

  5. Fanas

    Ne tas zodos kaip slykstu. Jau maniau, kad Shileris jau mato, kurie zaidejai tempia komanda, o kurie sodina. Bet siandien tai katastrofa – jankis toks akmuo po kaklu, kad ziauru, vien ko verta paskutine ataka. Jau geriau vietoj to pyzduko jau Mareka leidzia, nors pozicija ir ne visai ta, bet bent jau ne inkaras butu, apsisaudytu, jaunas dar visai, o ir i ateiti butu gerai. Sudo gabale janki dar karta tau sakau – pisk na.. lauk is komandos visam, be teises sugrizti, liks pinigi bent SF nusipirkt ir komandoj vienu susiktu inkaru bus maziau. Svolacius bl..

  6. Darius

    Ir aš pritarsiu, pastebėjau, kad kai tik Jankūnas išėjo į aikštelę, prancūzai visas atakas pradėjo užbaiginėti per Jankūną. 3 kartus iš eilės jiems pavyko, o ketvirtą kartą Jankus pagaliau apsigynė 1 prieš 1. Tragiškas pasidarė ne tas žodis, sraigius. Žiauru žiūrėti, vos šikną judina, kada jis susipras ? Jankau, gana iš savęs daryti karikatūrą !

  7. /

    jankis tai jankis, bet kad lavernas visiska malka, fener zaisdamas ir tritaskius pusetinai mesdavo ir nuo perimetro kartais prasiverzdavo, dabar vos kamuoli sugraibo, eilinis baudos aiksteles medis

  8. 709

    Su pergale!!! Saunuoliai!!!

  9. Samb

    Visus su pergale aišku tokia klampi buvo bet svarbu taškai o kas dėl Kankino sutinku blogai kai žmogus apie save galvoja gerai reiktų kažkaip gražiai tyliai ir pasitraukti aišku buvo kažkada geras bet tai visiems ateina laikas

  10. Samb

    Atsiprašau norėjau parašyti Jankuno

  11. Hyper

    Tie „egzpertai“ kur stumia ant Jankio kazkodel nepastebi tragisko Lauvergne zaidimo kai eilini karta nepataiko is po krepsio

  12. Samb

    Kodėl nestumti ant kablio jis buvo geras bet ne dabar tai gal Saba prisimink irgi buvo geras bet pasitraukė laiku

  13. Samb

    Egspetai buvo ir bus nereikia čia mums visiems pergyventi kiek suprantu čia tai tikri Žalgirio fanai tai nors jau čia nereiktų pyktis o vienas kito nuomonės klausytis ir šiaip apie Darių visi puola žmogų šiaip jūs pasigylinkint į jo mintis jis man tikrai nepažįstamas žmogus bet kalba jis teisingai jeigu tau tau myza akis o tu sakai lyja tai ne kas jis sako teisybė ir gal kas jį pavadins gėjumi ar dar kaip bet aš matau kad žmogus visas Žalgiryje

  14. SF

    Zalgiriui Truksta SF

  15. Pergale

    Prasta pradzia ir Problemos po Krepsiu Su Fallu Follu Antri sansai

  16. Hyper

    Lauvergne ir Rubit PIR -1 , o Jankis +6 / tai ar raukiat ka nors krepsinyje ‘egzpertai“?

  17. 3 prastas

    3 Kelini grybavom strigom nebuvo naudos is Vasturijos Rubito truko Walkupo Milo

  18. Schilleris

    Kaip Jankunui neduos ilgiau minuciu kaip Rubitas Geben po 4 Prazangas

  19. Schilleris

    Juk Ir Nevien Jankunas nesuzaide prie ko cia vienas Jankunas

  20. Nigel Hayeis

    Ir Buksavo prastos Runktynes strigo

  21. Samb

    Pamirskit jūs apie tą SF ši sezoną jo nebus

  22. Didviris

    Luuukas Su Grigoniu 4 Daugiausia ju pastangom istrauke pergale

  23. As tikiu bus

    Eurolygos diena paklausyk su Real Maccabi Milan turesim Problemu

  24. Pergale

    Svarbi pergale pries sunkesni Lapkrycio tvarkarasti

  25. Darius

    Po 6 rungtynių Žalgiris yra pirmoje vietoje, prieš mėnesį net nebūčiau apie tai svajojęs. Komanda laimi, nors visada kažkam nesiseka žaisti. Vakar Hayes, Rubit, Milaknis nesužaidė, Lauvergne buvo labai sunku prieš tą Fallą. Jankūnas iki pertraukos buvo tragiškas, o ta paskutinė ataka tai išvis žemiau kritikos, kai atėmė kamuolį kaip iš vaiko. Ir tie komentarai apie jankų buvo parašyti iki didžiosios pertraukos. Po to veteranas jau atrodė visai neblogai. Bėda būna tada, jei reikia keistis ginamaisiais, tai Jankūnas nespėja. Vienas prieš vieną ant ūselio dar apsigina. Žmogus jis nusipelnęs, o padėtis visiškai neaiški, tai mesti iš komandos negalima nieko, nes gali būti, kad nebus kam žaisti dėl to besimptomio viruso.

    PS
    Beje, ar žinote, kada Lietuvoje buvo užfiksuotas paskutinis gripo atvejis ? Atsakau 2020,05,05. Jau pusę metų Lietuvoje nei vienas neserga gripu, visus susirgusius nurašo kaip užsikrėtusius covid 19, Kas dar, gripu tokiu metų laiku pernai, užpernai ir anksčiau, Lietuvoje per dieną susirgdavo vidutiniškai 1500-2000 žmonių. Visada. Ir nieko neuždarydavo, nieko nedrausdavo, kaukių nereikėjo. Pagalvokite. Tiek žinių.

  26. heyhey

    su pergale , Grigonis ištempė , bet žaidimas nebuvo labai geras , asvelis nesubalansavo jegu ir uzstrigo gale , prie visu paminetu nezaidusiu vakar pridesiu vasturia kuris mano nuomone tinkamas tik baudai padaryti iki bonuso , o tokiu zaideju galima rasti LKL ir uz 5 kartus mazesni atlyginima. Sezono pradžia fantastiska bet kas bus kai virusas isisuks i pas mus? Tai tik laiko klausimas .

  27. Fan

    Kaip su roku