„AX Armani Exchange“ stipriąsias vietas išskyręs M.Schilleris: „Laukia rimtas iššūkis“ (VIDEO) 2

Edvinas Jablonskis, „BasketNews.lt“

Dvigubą Eurolygos savaitę tęsiantis Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienio popietę išvyko į Milaną, kur penktadienio vakarą susikaus su vietos „AX Armani Exchange“. Vyriausiasis treneris Martinas Schilleris prieš dvikovą akcentavo, jog svarbiausia bus sureaguoti į būsimų varžovų užsivedimą.

„Labai talentinga komanda, kurios praktiškai visų pozicijų žaidėjai gali pataikyti iš toli, o kartais ir absoliučiai visas penketas, priklausomai nuo to, kurie krepšininkai žaidžia. Jų žaidime yra daug kūrėjų ir mums tai bus labai rimtas iššūkis“, – sakė M.Schilleris.

Žalgiriečiai su „AX Armani Exchange“ jau žaidė ikisezoniniame Eurolygos turnyre, kuomet Ettore Messina auklėtiniams buvo pralaimėta 70:88. Paklaustas ar Italijos klube išvydo didelių pokyčių nuo minėtojo susitikimo, Schileris teigė, jog ne.

„Krepšininkai vis dar yra tie patys, žaidimo stilius išliko panašus – agresyvi gynyba, besistengianti užtverti visus kelius ir kibiai dirbanti ties žaidėju su kamuoliu. Bus labai svarbu bus su tuo susitvarkyti. Milano klubas taip pat labai gerai gali išplėsti aikštelę, nes turi daug metikų“, – komentavo strategas.

„AX Armani Exchange“ trečiadienio vakarą 79:87 nusileido Belgrado „Crvena Zvezda“ klubui. Schilleris pabrėžė, jog šis pralaimėjimas gali Italijos klubui suteikti papildomos motyvacijos prieš dvikovą su „Žalgiriu“.

„Manau pagrindinis dalykas, kurį galime pasiimti iš „AX Armani Exchange“ rungtynių su „Crvena Zvezda“ yra mentalitetas, su kuriuo Milano klubas atvyks į mačą su mumis. Jie žaidė namuose su „Crvena Zvezda“ ir dabar namuose žais su mumis, taigi jų užsivedimas bus itin didelis.

„Crvena Zvezda“ taip pat turi puikų atletiškumo lygmenį, kuris prilygsta „AX Armani Exchange“ ir manau, jog jiems tai labai padėjo iškovojant pergalę“, – užbaigė „Žalgirio“ strategas.

Komentarai

  1. 709

    Uzsiveskim ir mes ir problemos nebus.

  2. Imtu pavyzdi

    Is Zvezdos