#MyStartingFive. M.Grigonio penketas: du buvę žalgiriečiai, L.Dončičius ir amerikietis vietoje P.Jankūno 0

Kauno „Žalgirio“ gynėjas Marius Grigonis prisijungė prie Roko Jokubaičio ir naujoje „Žalgiris TV“ rubrikoje  #MyStartingFive dalijosi savo svajonių starto penketuku, kurį sudaro tik tie žaidėjai, kurie buvo jo komandos draugai arba varžovai krepšinio aikštelėje.

Naudingiausias ir rezultatyviausias šio sezono „Žalgirio“ krepšininkas Eurolygoje į savo penketuką įtraukė žaidėjus iš visų šalių čempionatų, kuriuose jam pačiam yra tekę rungtyniauti.

Pirmąją žalgiriečio karjeros stotele užsienyje dar 2013-aisiais tapo Ispanija, o ten krepšininkui teko nuolat susidurti su šios šalies krepšinio ir Madrido „Real“ žvaigžde Sergio Lullu, kuris tapo pirmuoju patekusiu į M.Grigonio penketuką.

Jame vietos atsirado ir kitam buvusiam karališkojo klubo krepšininkui Luka Dončičiui, šiuo metu įspūdingai atrodančiam ir NBA lygoje. Beje, vaizdo įraše galima prisiminti ir lietuvio bei jaunosios krepšinio žvaigždės konfliktą aikštelėje.

Į penketuką pateko ir du buvę žalgiriečiai – lengvojo krašto pozicijoje M.Grigonis norėtų matyti gerą savo bičiulį Edgarą Ulanovą, o vidurio puolėjo pozicijoje Brandoną Daviesą.

„Ketvirtu numeriu būtinai reikia imti P.Jankūną ar galima kitą?“, – prieš pasirinkdamas kvatojosi M.Grigonis.

Pasijuokęs kaunietis sunkiojo krašto puolėjo vietą patikėjo amerikiečiui Luke‘ui Sikmai, su kuriuo jam teko kartu žaisti Berlyno „Alba“ klube.

„Būtų labai gerai. Jei dar turėtume gerą suolą, Eurolygą galimai laimėtume“, – savo pasirinkimą įvertino 26-erių krepšininkas.

Plačiau apie kiekvieną M.Grigonio pasirinkimą sužinosite pažiūrėję naujausią „Žalgiris TV“ vaizdo įrašą.

Komentarai