Žiūrovai „sugrįš“ į „Žalgirio“ areną – tribūnas užpildys stendai su sirgalių nuotraukomis 2

3840x530

Kol pandemijos situacija Lietuvoje ir toliau verčia įvairius sporto renginius vykti be žiūrovų, Kauno „Žalgirio“ klubas randa ne vieną būdą į komandos palaikymą įtraukti sirgalius.

Lietuvos čempionai sirgalius ir toliau kvies pramogauti iš namų bei mylimą komandą palaikyti virtualiai, o netrukus sirgaliai sulauks ir staigmenų.

Sirgalių nuotraukos tribūnose

Neseniai savo sirgalių Kauno klubas prašė pasidalinti savo svajonėmis, kaip „Žalgirio“ palaikymą pandemijos sąlygomis padaryti dar įdomesnį.

„Žalgiris“ jau pirmosiose 2021-ųjų Eurolygos namų rungtynėse pateiks naujovę ir išpildys vieną iš populiariausių ekipos sirgalių norų. Sausio 8 dieną „Žalgirio“ arenoje vyksiančiose rungtynėse su Maskvos srities „Chimki“ ekipa krepšinio gerbėjai turės galimybę savo atspausdintą atvaizdą išvysti ir tribūnose.

Bilietą įsigiję žiūrovai sulauks laiško su nuoroda, į kurią reikės įkelti savo nuotrauką iki pusės, o tai užtikrins stendo su žmogaus atvaizdu atsiradimą „Žalgirio“ arenos tribūnose.

Visi tokia galimybe pasinaudoję sirgaliai save galės nuolat matyti ir televizijos ekranuose – stendai su jų atvaizdais atsitiktine tvarka bus išdėlioti tribūnoje už komandų atsarginių žaidėjų suolelių bei sekretoriato.

Pradžiuginti žalgiriečius komandos sirgaliai gali į tribūnas pasodindami ne tik save, bet ir įteikdami puikią kalėdinę dovaną savo artimiesiems ar draugams, tik privalo užtikrinti, kad tas asmuo sutiktų, kad jo atvaizdas būtų naudojamas. Įsigyti tokius bilietus galima iki sausio 7 dienos, bet sirgaliai skatinami būti supratingais ir įsigyti bilietus iš anksčiau – kad būtų lengviau užtikrinti sklandžią asmeninėmis nuotraukomis papuoštų stendų gamybą.

Dvigubos Eurolygos savaitės paketas

Lietuvos čempionų klubas kitą savaitę ir toliau vykdys jau anksčiau pradėtą virtualių bilietų kampaniją. Gruodžio 15 ir 17 dienomis kauniečiai namuose priims atitinkamai Vitorijos „Baskonia“ ir Stambulo „Fenerbahce“ komandas.

Transliacijų metu su žiūrovais tradiciškai sveikinsis „Žalgirio“ arenos balsas Andrius Žiurauskas, kuris ne tik pristatys komandas, bet ir ves protmūšio žaidimą.

Rungtynių metu loterijos būdu bus renkami bilietų pirkėjai, kuriems atiteks krepšinio kamuoliukas su mėgstamiausio žaidėjo parašu, o prieš pat Kalėdas, gruodžio 23 d., per rungtynes su Miuncheno „Bayern“ vienam sirgaliui, kuris bus įsigijęs bilietą į kiekvienas virtualias rungtynių pramogų transliacijas, loterijos būdu bus padovanoti marškinėliai su visos komandos parašais.

Be vaizdų iš „Žalgirio“ arenos užkulisių virtualių bilietų savininkai taip pat turės galimybę pabendrauti ir su „Žalgirio“ nariais – po dvikovos su „Baskonia“ į virtualią platformą prisijungs traumą patyręs amerikietis Steve‘as Vasturia, o po ketvirtadienio dvikovos su „Fenerbahce“ – klubo sporto direktorius Robertas Javtokas.

Po kiekvienų rungtynių bus keliamasi į spaudos konferencijų kambarį, kur pasisakys ne tik abiejų komandų vyriausieji treneriai, bet ir du geriausiai rungtynėse pasirodę „Žalgirio“ krepšininkai. Jiems ir komandos treneriui Martinui Schilleriui bus užduoti ir keli įdomiausi su rungtynėmis susiję virtualių žiūrovų klausimai.

Į abejas Eurolygos dvigubos savaitės rungtynes sirgaliai gali įsigyti vieną bendrą bilietą arba pirkti juos atskirai. Perkant virtualius bilietus galima nurodyti bet kokią norimą sumą, viršijančią 10 eurų (perkant paketą – 16 eurų). Taip nereikės pirkti daugiau bilietų tiems, kurie neketina visų jų panaudoti, o tiesiog nori daugiau prisidėti finansiškai.

Beje, tradicinius sporto vadybos apdovanojimus rengianti Lietuvos sporto federacijų sąjunga (LSFS) Kauno „Žalgirio“ vykdomas virtualias pramogas nominavo metų sporto inovacijos apdovanojimuose, kuriuose savo balsą galite atiduoti čia.

3840x530

Komentarai

  1. Avies galva

    O ar nebūtų galima ir garso įrašą paleisti, varžovams atakuojant? Vis tiek sutrukdytų triukšmas papildomas bent keletą taškų įmesti, mm?

  2. !

    Gal Abonementą savo stendui iki sezono pabaigos galima būtų nupirkti?