Šventinį „Žalgirio“ Garbės Klubo turnyrą laimėjo jurbarkiečiai (VIDEO) 0

Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubas metus pradėjo tradiciniu šventiniu turnyru. Jis kasmet sulaukia didelių aistrų ir nestokoja gerų emocijų.

Šį kartą šeštus metus iš eilės vykstančiose draugiškose varžybose dalyvavo šešios komandos.

„Žalgirio“ treniruočių centre vykusiame turnyre tradiciškai rungtyniavo Garbės Klubo narių komanda, „Žalgirio“ administracijos ekipa, fanų komanda „Green White Boys“ ir trys komandos iš kitų miestų – Šakių, Jurbarko ir Kelmės.

Turnyras prasidėjo bene atkakliausiomis dvikovomis, kuriose dalyvavo „Žalgirio“ administracijos komanda. Ankstesniuose turnyruose „Žalgirio“ trenerių štabo ir personalo narių vedama ekipa šį kartą negalėjo remtis iš Eurolygos rungtynių Bamberge nespėjusiais sugrįžti žalgiriečiais.

Nepaisant to, silpnesnė „Žalgirio“ administracijos sudėtis metė iššūkį A grupėje buvusioms „Green White Boys“ ir Jurbarko komandoms, kurioms pralaimėjo tik bendru 3 taškų skirtumu, tačiau turėjo tenkintis rungtynėmis dėl penktos vietos. Jose administracija įveikė kolegų iš „Žalgirio“ Garbės Klubo pasipriešinimą.

Trečiąją vietą turnyre užėmė turnyro debiutantai iš Kelmės. Jie nugalėjo „Green White Boys“ ekipą, o naudingiausiu kelmiškių žaidėju buvo pripažintas Donatas Andriulis.

Antroji vieta atiteko praėjusių metų čempionei – komandai iš Šakių, o naudingiausiu žaidėju tapo Andrius Urmulevičius.

Turnyro čempionais tapo Jurbarko krepšinio lygos rinktinė, vedina naudingiausiai žaidusio Valdo Undraičio.

Gerų emocijų įkvėpti dalyviai jau laukia ir būsimų Klubo narių draugiškų turnyrų!

Komentarai