Net penki Stonkų šeimos nariai džiaugiasi atradę „Žalgirio“ Garbės Klubo bendruomenę (VIDEO) 0

Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubas pilnas įvairiausių istorijų, kurios neapsiriboja vien krepšiniu. Puikus to pavyzdys yra Stonkų šeimyna, kurios kelias „Žalgirio“ Garbės Klube prasidėjo nuo tėčio narystės, o laikui bėgant į klubo veiklą įsijungė ir likę keturi šeimos nariai.

Nors Stonkų šeimos galva Artūras yra kilęs iš Žemaitijos, bet jo meilė Kauno „Žalgiriui“, kuri prasidėjo dar studijų laikais, yra ne ką mažesnė nei tikrų kauniečių.

„Studijų metais atvykus į Kauną nebuvo klausimo už ką sirgti – tik už Kauno „Žalgirį“, – apie savo sirgaliaus karjeros pradžią pasakojo A.Stonkus. – Iš pradžių sirgau namuose prie televizoriaus ekrano, paskui įsitraukiau į sirgalių būrį legendinėje mūsų sporto halėje ir taip perėjome į „Žalgirio“ areną.“

Kaunietė Rasa Stonkienė į Garbės Klubą įstojo tik po to, kai Klubo gretose jau buvo jos vyras ir sūnus. Nors „Žalgirį“ ji palaikė nuo penkerių metų, bet į bendraminčių būrį įsijungti paskatino lengvas pavydas, kad jos šeimos nariai rungtynes stebi gyvai, o ji emocijas lieja prie televizoriaus ekrano.

„Aš už „Žalgirį“ sirgau nuo penkerių metų. Mano tėtis ir krikštatėvis eidavo į rungtynes sporto halėje, o aš dar palubėse lakstydavau su kitais vaikais, – vaikystės prisiminimais dalinosi R.Stonkienė. – Man tiesiog atsibosdavo sėdėti namuose ir labai imdavo pavydas, kai jie eidavo į areną, taip ir aš pareiškiau priekaištus, kad irgi noriu prisijungti.“

„Žalgirio“ Garbės Klubo nariai neapsiriboja vien rungtynių stebėjimu kartu ar jų aptarimu. Tai pabrėžia ir A.Stonkus. Pasak jo, Klube galima rasti daug bendraminčių, su kuriais susitikęs visada rasi bendrų temų.

„Yra daug bendraminčių, labai smagiai leidžiame laiką ne tik Garbės Klubo renginiuose, bet ir už jo ribų. Organizuojame keliones, kuriose palaikome „Žalgirį“ arba susitinkame tiesiog pabendrauti, – apie Garbės Klubo bendruomenę pasakojo A.Stonkus. – Garbės Klubas vienija bendraminčius, manau, kad didės tradicijos, turėsime daugiau renginių. Kviečiu visus prisijungti – kuo daugiau narių, tuo didesnis aktyvumas ir tuo visiems smagiau.“


„Žalgirio“ Garbės Klubas vienija tuos, kuriems „Žalgiris“ yra daugiau nei komanda. Tapę Garbės Klubo nariais ištikimiausi sirgaliai ne tik prisideda prie komandos biudžeto formavimo, bet ir gauna daugiau privilegijų. Garbės Klubo nariai dalyvauja komandos treniruotėse, bendrauja su žaidėjais ir treneriais. Klubo nariai tiesiogiai reiškia nuomonę, balsuoja, teikia rekomendacijas ir kitais būdais svarsto Kauno „Žalgirio“ iškeltus klausimus. Daugiau informacijos www.zalgirioklubas.lt.

Komentarai