„Žalgirio“ Garbės Klubo nariai į atvirą žalgiriečių treniruotę atvyko net iš Lenkijos (VIDEO) 2

Svarbiausioms sezono kovoms besiruošianti Šarūno Jasikevičiaus kariauna atidavė duoklę ištikimiausiems gerbėjams bei savo treniruotės bei rūbinės duris pravėrė Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo nariams.

Į „Žalgirio“ areną susirinkę Garbės Klubo nariai iš arti stebėjo atvirą žalgiriečių treniruotę, pasižvalgė kokiomis sąlygomis gyvena jų numylėtiniai ir artimiau pabendravo su krepšininkais.

„Tokia klubo iniciatyva labai naudinga ir sveikintina, jog žmonės, kurie prisideda prie komandos gyvavimo gali iš arti stebėti mūsų pasiruošimą, apsilankyti rūbinėje bei kartu dalyvauti procese. Neabejoju, kad jiems tai daug ką reiškia, o ir mums labai smagu“, – komandos vardu žodį tarė kapitonas Paulius Jankūnas.

Atviro susitikimo su Lietuvos čempionais nepraleido ir Garbės Klubo narys Robert Wiaktor, kuris į Kauną atkeliavo iš Lenkijos, ir džiaugėsi čia praleistu laiku.

„Visai neseniai Eurolygos rungtynėse atsiėmiau pažymėjimą ir žmonių minios akivaizdoje tapau Garbės Klubo nariu. Manau, kad vienas iš privalumų yra dalyvavimas šioje treniruotėje. „Žalgirio“ rūbinė paliko didžiulį įspūdį, ypatingai žalgiriečių persirengimo spintelės, treniruoklių salės, poilsio zonos su vandens pramogomis. Džiaugiuosi, jog galiu prisidėti prie Garbės Klubo veiklos, būti tokioje aplinkoje ir pabendrauti su krepšininkais“, – prisijungti prie Klubo veiklos ragino iš Punsko atvykęs Robertas.

Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubas – tai garbės klubas, vienijantis visus Kauno „Žalgirio“ gerbėjus, kuriems rūpi Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos sėkmė, veikla, sprendimai, būsimos pergalės. Klubas apjungia gerbėjus, kuriems „Žalgiris“ – kur kas daugiau nei komanda.

Daugiau informacijos apie „Žalgirio“ Garbės klubą ir narystės anketą rasite www.zalgirioklubas.lt.

Komentarai

  1. gediminas kaciunas

    kauno

  2. kaunas

    zalgiris jega