Kauno „Žalgirio“ esporto atstovai patirties sėmėsi Vokietijoje 0

„ESL One Cologne 2018“ turnyras Kelne, Vokietijoje (org. nuotrauka)
„ESL One Cologne 2018“ turnyras Kelne, Vokietijoje (org. nuotrauka)

Kauno „Žalgirio“ esporto atstovai praėjusią savaitę praleido Kelne (Vokietijoje), kur apsilankė vienos stipriausių esporto organizacijų – „SK Gaming“ būstinėje.

Viešnagės metu esporto profesionalai, įskaitant organizacijos vadovą Alexanderį Müllerį, dalinosi ilgamete patirtimi bei atvirai pasakojo apie išgyventas sėkmes ir nesėkmes. Esporto veteranai taip pat negailėjo patarimų rūpimais klausimais.

Savaitgalį Kelne taip pat įvyko ir vienas didžiausių esporto renginių metuose – „ESL One Cologne 2018“, kur „LANXESS“ arenoje susigrūmė 16 stipriausių pasaulio „Counter Strike: Global Offensive“ komandų.

Ant scenos esporto gerbėjai tikėjosi išvysti įprastą ir netikėtumų kupiną „Astralis“ bei „Faze Clan“ komandų susidūrimą, tačiau abi siaubūnės buvo išvytos jau pusfinalyje. Aistruolių nuostabai ir didžiam vietinių žiūrovų džiaugsmui į finalų sceną žengė vokiečiai „BIG“ bei ukrainiečių organizacijos „Natus Vincere“ komanda su „CS:GO“ legenda „s1mple“ priešakyje.

Nors finalinė žaidimų serija ir pasibaigė „Natus Vincere“ naudai rezultatu 3-1, itin karštas „BIG“ komandos palaikymas priminė tikrą vokiečių futbolo fanų šėlsmą. Atrodo, šių metų vokiečių futbolo viltys ir po jų užsiplieskusios aistros, nepavykus tęsti kovos pasaulio futbolo čempionate, persikėlė tiesiai į „ESL One Cologne 2018“ turnyrą.

Komentarai