„Žalgirio“ esporto „Hearthstone” žaidėjai tęsia kovą dėl HCT taškų 1

Kauno „Žalgirio“ esporto „Hearthstone” žaidėjai Tomas „Tomas“ Dailidonis ir Džiugas „s8ris“ Martinkėnas buvo nuvykę į Varezę (Italiją), kur vieną liepos savaitgalių praleido „HCT TOUR STOP ITALY“ turnyre, kaudamiesi dėl HCT taškų bei galimybės pasidalinti 25 000 JAV dolerių piniginį prizą.

Deja, „s8ris“ jau pirmosios kvalifikacijų dienos vakare turėjo pasitraukti iš turnyro rezultatu 1-3, o „Tomas“, be pralaimėjimų žengęs pirmąją dieną, antrojoje krito 3-3 rezultatu.

Viso turnyro metu po kiekvieno raundo buvo galima sekti asmeninius žaidėjų pastebėjimus specialiai sukurtame dokumente.

Vos iškritę iš pagrindinio turnyro vaikinai ėmė ruoštis kitam iššūkiui – „Tour Stop Season 3 2018 – HCT Germany“ turnyro atrankai.

Grįžus iš renginio Italijoje, „Hearthstone“ žaidėjams jau kitą dieną teko žaisti „online“ kvalifikacijose dėl patekimo į „TaKeTV“ renginį Krefeldo mieste (Vokietija), kur šešiolikai žaidėjų iš viso pasaulio (po keturis iš kiekvieno kvalifikacijų etapo) atiteks galimybė varžytis dėl HCT taškų bei didžiulio 15 000 $ prizinio fondo.

Pirmoji Vokietijos kvalifikacijų savaitė vaikinams nebuvo sėkminga, abu iškrito vos įpusėję kvalifikacijas, tačiau jaunieji žalgiriečiai nenuleidžia rankų ir jau šiandien po pirmųjų keturių raundų atrodo puikiai – Džiugas keliauja be pralaimėjimų, o Tomas susidūrė su pirmuoju pralaimėjimu ir nuo iškritimo iš atrankos jį skiria tik vienas pralaimėjimas.

Komentarai

  1. Eddie Nelson