„Hearthstone“ Europos čempionate – svarbūs taškai „Žalgirio“ esporto komandai 0

Kauno „Žalgirio“ esporto „Hearthstone“ komandos žaidėjas Tomas „Tomas“ Dailidonis susidūrė su didžiausiu vasaros sezono iššūkiu. Žalgirietis sudalyvavo „HCT Europe Summer Championship“ turnyre ir jame užėmė 27 vietą.

Artimiausias miestas, kur Tomas galėjo žaisti Europos čempionate, buvo Praha. Į Europos čempionatą susirinko net 87 žaidėjai iš viso senojo žemyno.

Pirmosios varžybų dienos pradžia žalgiriečiui buvo išties įtempta: pirmieji du mačai buvo pralaimėti rezultatu 0-3. Nors T.Dailidonis laimėjo kitus tris pirmosios dienos mačus, galimybė patekti į ketvirtfinalį tapo sunkiai pasiekiama.

Antrąją varžybų dieną Tomas baigė rezultatu 1-1 ir turnyre finišavo solidžioje 27-oje vietoje, taip patekdamas į „Top 32“ reitingą ir namo parsiveždamas papildomą 500 eurų atlygį bei ypač svarbius net 6 HCT taškus. Kiekvienas į Europos čempionatą patekęs žaidėjas taip pat gavo po 1000 eurų premiją.

„Turnyrą pradėjau 2 pralaimėjimais, bet po to pavyko iškovoti 4 pergales iš eilės ir pasiekti mažiausią turnyro tikslą – patekti į „Top 32“. Smagu, kad pavyko iškovoti 6 labai reikalingus HCT taškus, kurie padės „Žalgiris Esports“ kovoje dėl patekimo į geriausių „Top 10“ pasaulio komandų turnyrinę lentelę“, – pasakojo iš Prahos sugrįžęs T.Dailidonis.

Jis taip pat atskleidė, kad naujajame sezone „Žalgirio“ esporto „Hearthstone“ komanda turės nebe 2, o 3 narius. Apie naujausią ekipos papildymą bus pranešta artimiausiu metu.

Komentarai