„Žalgirio“ esporto žaidėjams Švedijoje iki aštuntfinalio pritrūko vos vienos pergalės 0

Paskutinį rudens savaitgalį Kauno „Žalgirio“ esporto „Hearthstone“ komandos žaidėjai Tomas „Tomas“ Dailidonis, Džiugas „s8ris“ Martinkėnas ir Šarūnas „SirVILGAUDAS“ Urbanavičius dalyvavo tarptautiniame turnyre Švedijoje. Nuskridę į Jonšiopingo miestą žalgiriečiai sudalyvavo „HCT Grand Prix 2018“ turnyro „DreamHack Winter“ renginyje ir kovėsi dėl „Hearthstone“ žaidimo HCT taškų bei galimybės pasidalinti 15 000 JAV dolerių piniginį prizą.

Savo pasirodymą turnyre žalgiriečiai pradėjo penktadienį su kitais 149 žaidėjais, susirinkusiais iš visos Europos. Po pirmosios dienos „Žalgirio“ esporto žaidėjų rezultatai buvo išties daug žadantys: tądien „s8ris“ pelnė 4 pergalės ir patyrė tik 1 pralaimėjimą, o „Tomas“ bei „SirVILGAUDAS“ po penkių raundų kovos savo sąskaitose turėjo po 3 pergales bei 2 pralaimėjimus.

Antrąją turnyro dieną visi žalgiriečiai sužaidė vienodais rezultatais 6-3. Pralaimėti raudai pakišo koją ir „Žalgirio“ esporto „Hearthstone“ žaidėjai nepateko į aštuntfinalį, kuriame galėjo kautis dėl nugalėtojų titulo bei piniginio prizo. Pasirodymą „HCT Grand Prix 2018“ turnyre vaikinai baigė iš jo individualiai parsiveždami po 4 HCT taškus bei užimdami šias vietas turnyrinėje lentelėje: „s8ris“ – 18 vieta, „SirVILGAUDAS“ – 19 vieta, „Tomas“ – 30 vieta.

„Esu patenkintas savo pasirodymu bei „line up“ šiame turnyre. Neblogai pavyko nuspėti turnyrinę „metą“. Šiek tiek apmaudu, kad man bei komandos draugams su 6 pergalėmis bei 3 pralaimėjimais pritrūko viso labo 1 pergales iki „Top 16“ etapo“, – mintimis po išvykos dalinosi šio sezono pradžioje prie komandos prisijungęs Šarūnas „Sir Vilgaudas“ Urbanavičius.

„Žalgirio“ esporto „Hearthstone” komanda netinginiauja: vos grįžus iš Švedijos, Tomas „Tomas“ Dailidonis jau ruošiasi naujam iššūkiui – kelionei į „innogy CARDMASTER Series 2019 Finale by TaKeTV“ turnyro ketvirtfinalį Krėfeldo mieste Vokietijoje. Į šio turnyro „Top 8“ etapą „Tomas“ pateko po „online“ kvalifikacijos ir jau šį savaitgalį kovos dėl 3000 eurų piniginio prizo. Tomo rezultatus turnyro metu gyvai stebėti bus galima TaKeTV Twitch platformos kanale.

Komentarai