Naujas BEL sezonas – nauji iššūkiai „Žalgirio“ esportininkams 0

Kauno „Žalgirio“ esporto „League of Legends“ komanda vasario 16–17 d. stos į didžiausią sezono kovą – „Baltijos Esporto lygą“ (BEL), kurioje varžysis dėl patekimo į „European Masters“ turnyrą.

Pirmasis BEL sezonas „Žalgirio“ esportininkams nebuvo itin sėkmingas. „League of Legends“ komanda užėmė penktą vietą ir iš turnyro pasitraukė apatinės lentelės ketvirtfinalyje, susidūrę su turnyro finalininkais „ESCORT P9“. Ankstyvas pralaimėjimas paskatino žaidėjus tobulėti, o tai puikiai matėsi ir antrajame neoficialiosios BESL lygos sezone, kuriame žalgiriečių „League of Legends“ ekipa užėmė antrąją vietą.

„League of Legends“ komanda tiki, kad šis sparčiai artėjantis lygos startas padės vėl suburti stipriausius regiono žaidėjus, tad kovos bus be galo įdomios ir konkurencingos. Žalgiriečių pasirodymus gyvai nuo vasario 23 d. bus galima stebėti oficialioje BEL turnyro „Twitch“ platformos paskyroje.

Dar viena žinia „Žalgirio“ esporto sekėjams – antrajame „Baltijos Esporto lygos“ sezone nebeišvysime „Counter-Strike: Global Offensive“ komandos. Po ilgų svarstymų klubas drauge su komanda priėmė sprendimą bendradarbiavimą atidėti ir kol kas koncentruotis į likusias „Hearthstone“ bei „League of Legends“ disciplinas.

„League of Legends“ kovų „Baltijos Esporto lygoje“ starto dienomis žalgiriečiai dalyvaus ir treniruočių stovykloje, kuri vyks vasario 15–17 d. „Žalgirio“ arenos Nemuno konferencijų salėje. Per ją vaikinai gludins savo komandinius įgūdžius ir savaitgalį praleis drauge.

Komentarai